Ovaj oglas je istekao!

Studenti - selidbe, odvoz itd.

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  092/164-8303

Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 4639281

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Neka vam sanjive oči naše hostese ne odvrate pažnju od činjenice da upravo čitate oglas najbolje ekipe u Gradu Zagrebu, a vjerojatno i Republici Hrvatskoj.

Uspon prema vrhu je put na koji rijetki kreću, no još su rjeđi oni koji i ustraju: još od prvih koraka u ovome poslu, naš cilj je izvrsnost - i ništa manje od toga. Iza nas su godine sakupljanja znanja i iskustva: preselili smo otprilike pola Zagreba, što osim kuća i stanova uključuje i tvrtke, skladišta, liječničke ordinacije, pa čak i kompletne tvornice, a usput smo pojedinim inovacijama unijeli priličnu pomutnju na tržište, te smo u toj pomutnji ostavili većinu konkurencije.

Statistika kaže da u svakoj ljudskoj djelatnosti oko 98% ljudi spada u prosjek ili ispod prosjeka: imajte to na umu pri potrazi za nekime kome ćete dati svoj novac u zamjenu za uslugu.

Naš spektar usluga je pozamašan: osim selidbi, radimo i montažu te demontažu namještaja, premještanje unutar kuće ili zgrade, odvoz starih stvari i građevinskog otpada, čišćenje podruma i tavana te ostale varijacije ove plemenite djelatnosti.

Važno je napomenuti da za razliku od drugih ekipa SELIDBE I ODVOZ OTPADA NE RADIMO ISTIM VOZILOM!

Također, za razliku od većeg dijela konkurencije, ne tuširamo se samo srijedom nego SVAKI DAN!

I kao šlag na torti: hrvatski nam je materinji jezik te ga govorimo vrlo tečno, što u ovome poslu postaje endemičan fenomen.

NUDIMO MOGUĆNOST IZDAVANJA RAČUNA (studentski ugovor).

Kontaktirajte nas pozivom, SMS-om, WhatsApp-om, Viberom, Telegramom ili Oglasnik porukom.

Peace Love Unity Respect

☎ 092 164 83 03