Ovaj oglas je istekao!

Domaći i međunarodni kombi prijevoz i selidbe Krznarić

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  091/922-5425

Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 4313210

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

DOSTAVE IZ TRGOVAČKIH CENTARA
Trenutno se nalazite u trgovačkom centru i kupili ste nešto što Vam hitno treba u kućanstvu, a prodavač Vam nije u mogućnosti odmah isporučiti i dostaviti kupljenu robu? Kontaktirajte Krznarić team koji će Vam osigurati siguran prijevoz i isporuku u najkraćem mogućem roku.

NAJAM TERETNOG VOZILA S VOZAČEM
Imate svoju ekipu koja će Vam pomoći prilikom utovara i istovara robe, a trebate samo teretno vozilo za siguran transport na odredište? Krznarić team će vam osigurati vozilo i vozača koji će se pobrinuti da sva roba bude dobro složena u vozilu, zaštićena dekama i spužvama te osigurana gumama i gutnama da ne dođe do oštećenja.

ZBIRNI PRIJEVOZ
Potreban Vam je prijevoz do vikendice, kuće ili apartmana prema moru ili nekoj drugoj lokaciji, a ne isplati Vam se plaćati punu cijenu prijevoza? Nazovite nas i osigurat ćemo dostavu s ostalim naručiteljima uz minimalno potrebno vrijeme da se popuni vozilo.

SPECIJALNI TERETI Selite sef, klavir ili neki drugi specijalni teret koji svojom težinom prelazi 120 kg? Naša stručno osposobljena ekipa osigurat će transport na potrebno odredište u najkraćem roku i na najjednostavniji način.

NAJAM RADNIKA Naše djelatnike moguće je angažirati za razne vrste poslova kao ispomoć kod utovara i istovara robe, pakiranje i zaštite inventara, montažu i demontažu namještaja i drugo.

Potražite nas na facebooku i instagramu ili nam se obratite telefonom ili na email: prijevozkrznaricgmail.com