Ovaj oglas je istekao!

Liječnik spec. estetske dermatologije i liječnik spec. dermatologije (m/ž)

Lokacija  Inozemstvo

Oglas pregledan: 207 puta
Šifra oglasa: 3722498

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Kategorija posla: Zdravstvo
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos

Opširnije o oglasu

U ime naših klijenata koji imaju odlično organizirane ordinacije u klinikama na brojnim lokacijama u Švicarskoj i Njemačkoj, s novim i moderno opremljenim prostorijama za rad, tražimo:
1. LIJEČNIK SPECIJALIST ESTETSKE DERMATOLOGIJE (M/Ž)
2. LIJEČNIK SPECIJALST DERMATOLOGIJE (M/Ž)
3. MEDICINSKA SESTRA/BOLNIČAR NA 80-100%
4. LIJEČNIK OFTAMOLOG SPECIJALST REFRAKTIVNE KIRURGIJE (M/Ž)
5. PRIMALJA/MEDICINSKA SESTRA ZA PORODE NA 80-100%
6. MEDICINSKA SESTRA / BOLNIČAR HF/FH IMC
7. OP.MEDICINSKO OSOBLJE/ TOA MEDICICINSKA SESTRA/BOLNIČAR S ISKUSTVOM U OP
8. LIJEČNIK OFTAMOLOG SPECIJALIST 80-100 (M/Ž)

Vaše područje odgovornosti
Odgovorni ste za medicinski tretman konzervativnih i kirurških ambulantih pacijenata tijekom konzultacija. Pružate najbolju moguću kvalitetu tretmana i usluge, pri čemu je pacijent u središtu. Vaša je zadaća u potpunosti educirati svoje pacijente o postupcima liječenja, potencijalnim rizicima i ishodima i pružiti pacijentima medicinsku stručnost tijekom cijelog razdoblja liječenja. Doprinosite daljnjem razvoju i stručnom obrazovanju i obuci medicinskog i nemedicinskog osoblja. Održavate dobru zajedničku suradnju s osobljem u timu kao i unutarnjim i vanjskim osobljem.

Vaša osobnost
Imate odgovarajuću stručnu izobrazbu (m/ž) i imate iskustva, imate sposobnost za rad pod pritiskom, komunikativni ste i timski orijentirani, imate dobro razumijevanje i brzu reakciju, govorite njemački jezik na nivou B1 ili B2.
Vašu osobnost obilježava visoka profesionalnost i briga za ljude. Donosite sa sobom timski duh i empatiju u radu s pacijentima, posjedujete neovisan, odgovoran i strukturiran način rada.

Vaše perspektive

Nudimo Vam izazovan posao s mogućnošću donošenja odluka širokog spektra u specijaliziranim klinikama s vrhunskom reputacijom. Fleksibilno radno vrijeme i prijateljsku, ugodnu radna atmosferu, kompetentan, motiviran i predan tim koji se sastoji od liječnika i medicinskih asistenata. Oslobađanje od administrativnih poslova od strane uprave specijalističkog centra. Promičemo i financijski podupiremo Vaše sudjelovanje u daljnjim edukacijskim događajima i znanstvenim kongresima.
Klinike se nalaze na vrlo povoljnim lokacijama s dobrim prometnim vezama.
Ako se možete poistovjetiti s navedenim zadacima, veselimo se vašoj prijavi.

Molimo da Vaše prijave i životopis dostavite ugovornom Oprandi & partneru ag, personnel consulting u Hrvatskoj – Immowelt nekretnine, [email protected]

Povratnu informaciju o ishodu natječaja dobivaju samo kandidati koji će biti pozvani na selekcijski razgovor