Ovaj oglas je istekao!

Fizioterapeut m/ž

Physiotherapeut (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +49 8143 8581

Oglas pregledan: 1462 puta
Šifra oglasa: 4503562

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Kategorija posla: Zdravstvo
Vrsta zaposlenja: Stalni radni odnos
Stupanj obrazovanja: prvostupnik
Radno iskustvo: nije potrebno
Strani jezik #1: Njemački
Strani jezik #1 - Razina: srednje
Računalne vještine: Windows
Naziv poslodavca i način prijave
Naziv tvrtke
  • Physiotherapie u. Trainingsstudio Hans Vinkovic
Ulica
  • Bahnhofstraße
Kućni broj
  • 103
Način prijave
  • e-mailom
Datum početka rada
  • 01.11.2023.

Opširnije o oglasu

Mi smo team od 4 terapeuta i 3 trenera te zbog povećane potražnje za fizioterapijom tražimo pojačanje u poslovanju. Ugodna radna atmosfera te odlična lokacija ako Vam je interes daljnja edukacija te napredak po pitanju znanja iz struke koju šef Hans uspješno vodi već 40 godina (pt) te 20 godina (studio za trening). Nostrificirana diploma Vašeg završenog školovanja te znanje njemačkog jezika su neki od uvjeta za rad ovdje. Ako Ste poput nas zaljubljenik u sport i težite ka napredku te radu visoke stručnosti i kvalitete onda ćete ovdje biti zadovoljni suradnjom, upravo to je uvjet zašto sam i osobno ostao ovdje raditi gdje sam i danas, zbog kvalitete rada, visokog standarda stručnosti te sticanja znanja koje dolazi iz iskustva koju Dobivate kroz supervizije sa šefom i razgovore u teamu, to je bio kod mene ključni faktor koji je ostavio presudni efekt.

Nalazimo se u malom selu imena Geltendorf koje leži između većih gradova poput Landsberga, Augsburga te Münchena. Okružuju nas nekoliko jezera, točnije 5, najpoznatije od njih je Ammersee, uz to općenito lijepa priroda te pogled na planine. Ako Vam ponuda zvući primamljivo slobodno me prvo privatno kontaktirajte putem e mail adrese [email protected], tu sam za pitanja o tome kako je za mene bilo doći ovdje te što je meni pomoglo da budem uspješan i sretan ovdje. To su za mene po pitanju rada u inozemstvu bili presudni čimbenici za realizaciju istog. U slučaju ozbiljnih prijava i interesa slijedi drugi krug gdje imate razgovor sa šefovima preko Teamsa, Skype ili sličnih apps.

Smještaj je osiguran, stan je u istoj ulici gdje se nalazi i naša praksa tako da Vam stanarina po jednoj fair cijeni bude uračunata od plaće, a Vi nemate putnih troškova niti gužvi na putu do radnog mjesta. Ovdje je kako gore navedeno i studio za trening koji je u svakom slučaju dovoljan za odraditi trening te ja i osobno kao ozbiljniji sportaš treniram ovdje, to je naravno za zaposlenike besplatno. Veselim se Vašim prijavama te želim svako dobro, hvala za Vaše vrijeme te lijep pozdrav!

https:/www.hans-vinkovic.de

Ako imate pitanja slobodno me kontaktirajte :)

Dino