Ovaj oglas je istekao!

Časovi / instrukcije / poduka engleskog - online

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  +387 61 828 094

Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5110369

Cijena:
7,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

O meni:

Zovem se Aida. Podučavam engleski online od 2018 - Japance, ljude sa naših prostora i druge. Certifikovani sam TEFL instruktor, nivo C1. Prošla sam online trening i položila testove za podučavanje engleskog jezika. Nudim časove poslovnog engleskog i konverzacijske časove.

Časovi:

Konverzacijski časovi su pogodni za ljude koji su već počeli govoriti engleski i žele se osloboditi straha, pojačati samopouzdanje i poboljšati tečnost u govoru (fluency). Radimo čitanje kraćih tekstova (short daily news articles, business english articles, TED articles) i nakon toga razgovaramo, gdje je akcent na tome da pričate Vi. Praktikujemo i umjereno ispravljanje grešaka. Pored ovih opuštenijih časova, radimo i časove poslovnog engleskog gdje poboljšavamo sve vještine postepeno - čitanje, slušanje, govor, gramatika, vokabular, izgovor i pisanje. Osim učenja na časovima, veoma je važno ponavljati ono što smo učili, zapisivati, istraživati, samostalno koristiti online rječnike, te čitati i slušati sadržaje na engleskom. Konstantan doticaj s engleskim je važan za brže napredovanje. Časovi nisu puno teški, više su opuštajući. Samo je potrebna redovnost i malo zalaganja. Vrste časova koje nudim su navedene ispod. Traju po 45 minuta. Predlažem dva časa sedmično, ili jedan ako ste puno zauzeti.

1. Poslovni engleski za početne i srednje nivoe - kombinacija knjiga "In Company 3.0" i "The Business 2.0", izdavača Macmillan.

2. Konverzacijski časovi - čitanje tekstova, diskusija i umjereno ispravljanje grešaka.

Dodatne informacije:
- Časovi su samo za odrasle.
- Može se prestati bilo kad, uz najavu.
- Plaća se početkom mjeseca unaprijed za cijeli mjesec. Plaćati internet bankarstvom ili preko Western Union-a do 5.-og u mjesecu.
- Časove držimo preko Google Meet-a ili Vibera. Potreban je laptop i stabilan internet, eventualno slušalice s mikrofonom (makar one telefonske).
- Moguće je jedno pomijeranje časa mjesečno, i jedno otkazivanje bez plaćanja. Osim u slučaju godišnjeg odmora i slično, i tad je poželjno javiti prije početka sedmice odsustva. (Ovo važi za osobe koje uzmu dva časa sedmično. Oni sa tri, mogu jednom otkazati bez plaćanja i dva puta pomijerati.)
- U slučaju nepojavljivanja na času bez otkazivanja, čas se plaća kao da je održan. Čekam do 10 minuta.

Ako imate bilo kakvih pitanja, javite se. :) Možete pisati ovdje, ili na Whatsapp ili Viber, 061828094. Zamolit ću da se u poruci predstavite - ime, čime se bavite, na kojem ste nivou otprilike, i zašto učite engleski.

PROBNI ČAS OD 15 MIN. JE BESPLATAN. Cilj je upoznavanje, prva procjena znanja, i dogovaranje oko eventualne dalje saradnje.