Ovaj oglas je istekao!

Stolarija - priključite se mreži distributera stolarije - PVC - alu - drvo !

stolariuswebshop (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  095/803-5595

Oglas pregledan: 297 puta
Šifra oglasa: 2217131

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Bavite se stolarijom i želite kvalitetnog i pouzdanog dobavljaca
stolarije? Pridružite se Stolarius franšizi!


Podrška osigurana.

Stolarius je poslovni koncept idealan za već postojeće montere stolarije te je odličan posao koji može omogućiti pristojnu zaradu.

Naša tvrtka je specijalizirana u nabavi i prodaji građevinske stolarije, koja se potom distribuira putem franšiznog sustava – naših primatelja franšize – koji prodaju i montiraju istu krajnjim kupcima.

Sigurna osnova uspješnog poslovanja sa nama jesu iskustvo i potpora koju pružamo partnerima – ne samo što pružamo poslovnu priliku, već nas prije svega krasi stalna briga o partnerima. Naš je franšizni sustav pouzdan, jedinstven, dobro reguliran, a naša franšiza je franšiza poslovnog formata, koja u cjelosti ispunjava uvjete franšiznog etičkog kodeksa prema Europskoj franšiznoj federaciji.

Proizvodnja, kakvoća i sigurnost

Misija Stolariusa je dugoročno poboljšati kvalitetu življenja naših partnera, kupaca, brzim i sigurnim isporukama kvalitetne stolarije po najpovoljnijim tržišnim cijenama. Želimo pružiti najbolju vrijednost za novac, kroz jednostavnu i brzu kupovinu kvalitetnih proizvoda 24 sata na dan, 365 dana u godini. Vizija Stolariusa je održivim rješenjima za uređenje doma postati omiljeni centar građevinske stolarije.

Maksimalno ćemo se posvetiti partneru i ispuniti sva očekivanja, jer senaš rad temelji na transparentnošću, što znači da svaki partner ima uvid u karakteristike proizvoda koji kupuje . Na prvom nam je mjestu zadovoljstvo partnera našim proizvodima, a od istih očekujemo profesionalst putem koje će steći povjerenje kupaca u našu usluge.

Veliku pozornost dajemo detaljima i poštenoj trgovini. Tim mladih, predanih i motiviranih zaposlenika ispuniti će uvjete koje partner zatraži, uz savjetovanje i optimalno ulaganje u stolariju. Oslanjamo se na različite proizvođače i iz osobnog iskustva znamo da nije jednostavno odabrati kvalitetan proizvod, savršen i trajan u svakom segmentu. Svim našim partnerima jamčimo kvalitetne proizvode i uravnotežen omjer cijene, ali i pouzdanog i odanog dobavljača u opremanju domova.

Kvalitetan proizvod i susretljivo osoblje, dati će partneru osjećaj sigurnosti. Bez obzira odlučite li se za kvalitetnu PVC stolariju povoljnih cijena za opremanje ili radije građevine opremate proizvodima od Drvo ili ALU stolarije, u mogućnosti smo vam ponuditi best-buy proizvod (omjer dobiveno-uloženo). Svakom partneru pristupamo pažljivo i individualno te nam je važno da svaki krajnji kupac bude informiran o odabranom proizvodu, ali isto tako ima uvid i u ostale ponuđene varijacije te izvedbe u opremanju domova.


Proizvodi Stolariusa


PVC stolarija – Profine 76MD i Salamander – Sistem Brugmann 73AD i 82MD
ALU stolarija – FEAL profili svih vrsta sa i bez termoprekida uz maksimalnu tehničku podršku
ALUCLIP stolarija– Trocalova AluCLIP stolarija
DRVO stolarija– Unutarnja stolarija i Vanjski profili 68,78 i 92mm s 4 brtve
DRVOALUMINIJ stolarija – Sa i bez termoprekida
ALU proizvodi – Ograde; Zaštita od sunca; Garažna sekcijska vrata; Građevinska limarija.