Ovaj oglas je istekao!

RP parketi - višegodišnje iskustvo, vrhunska kvaliteta

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/193-0006

Oglas pregledan: 534 puta
Šifra oglasa: 3736297

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Tim od profesionalnih, pouzdanih, inovativnih i školovanih parketara te stolara sa dugogodišnjim iskustvom rada u Njemačkoj i Austriji te priznatim nagradama za svoje radove Vam nudi svoje usluge po najpovoljnijim cijenama u Hrvatskoj. Radimo po cijeloj Hrvatskoj i Europi.

Opseg radova koje smo Vam spremni pružiti: dolazak naših stručnjaka na gradilišta, mjerenje vlage, isušivanje podova i zidova, hidroizolacija podova, parna brana, premazivanje podloge sa pripremom, niveliranje podova, postava laminata, postava klasičnih parketa, postava gotovih parketa, postava parketa sa gumom, brušenje parketa, lakiranje, bajcanje, uljenje, voskanje, četkanje.

Naši stručnjaci, specijalizirani za obradu drveta će učiniti sve da Vam približe savršenstvo, toplinu i ugođaj prirode u Vaš dom. Uz tradiciju i znanje te najsuvremeniju tehnologiju za obradu drveta Vam možemo garantirati da ćete uz nas imati ugrađenu vrhunsku kvalitetu materijala i radova po povoljnim cijenama. Našu kvalitetu su prepoznali renomirani hrvatski izvođači građevinskih radova/završnih radova u građevini/adaptacijske tvrtke/arhitekti koji zahtijevaju vrhunsku kvalitetu te pouzdanog partnera i na osnovu toga smo prisutni u sve više projekata od posebne važnosti.

Garancija od 2 godine na izvedenim radovima potvrđuje našu kvalitetu i plaćanje se vrši nakon završetka uspješno obavljenih poslova. Izdavanje R-1 računa.

www.rp-parketi.eu;
[email protected]