Ovaj oglas je istekao!

Rim

Črnja Tours d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Inozemstvo

Telefon  052/812-820

Oglas pregledan: 408 puta
Šifra oglasa: 2070992

Cijena:
298,63 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odmora: izlet
Vrsta smještaja: Hotelski smještaj

Opširnije o oglasu

Sprema Vam se nezaboravna avantura – četverodnevno druženje u Rimu. Ekipa Putničke agencije ČRNJA TOURS d.o.o., ispuniti će Vam odmor doživljajem prirodne, kulturne i gastronomske riznice blaga Rima te pružiti mogućnost za putovanje koje će Vam ostati trajno u sjećanju.

03.10.2016.
08.10.2016.
13.10.2016.
18.10.2016.
23.10.2016.

1. DAN – POLAZAK, HRVATSKA – TERME FIUGGI
Polazak je predviđen u noći ili ranim jutarnjim satima iz Vašeg mjesta ili bližeg većeg mjesta. Vožnja uz zaustavljanja svaka dva sata za odmor i osvježenje od puta. U večernjim satima dolazak u Terme Fiuggi. Smještaj u hotel i mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu), noćenje.

2. DAN – TERME FIUGGI – RIM – TERME FIUGGI
Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled Rima – panoramski razgled grada autobusom uz pratnju lokalnog vodiča. U razgledavanje su uključene najpoznatije znamenitosti: FORUM ROMANUM, COLOSEUM, CASTEL, SANT’ANGELO, FONTANA DI TREVI, PANTEON, PIAZZA NAVONA, PIAZZA DI SPAGNA, MARCELLOV TEATAR, razgled Vatikana: Piazza San Pietro s Berberninijevom kolonadom, Basilica di San Pietro. Povratak u hotel. Mogućnost večere u hotelu (uz nadoplatu). Noćenje.

3. DAN – TERME FIUGGI - POMPEJI, NAPULJ – TERME FIUGGI
Nakon doručka nudimo Vam mogućnost odlaska u razgled u Pompeje, drevnog grada u napuljskom zaljevu, uz pratnju lokalnog vodiča. Poslijepodne mogućnost razgleda NAPULJA sa lokalnim vodičem. Povratak u hotel, gdje možete svoje putovanje obilježiti sa nama u veseloj zabavi uz glazbu, ples i večeru uz nadoplatu. Noćenje.

4. DAN – POVRATAK, TERME FIUGGI - HRVATSKA
Nakon doručka povratak uz usputna zaustavljanja. SHOPPING u Portogruaru. Dolazak u večernjim satima.

OSNOVNI ARANŽMAN:
ključeno u aranžman:
prijevoz modernim luksuznim autobusom do hotela (klima, TV-DVD, WC)
3 noćenja u komfornom hotelu(***), u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama s kontinentalnim doručkom
pratitelj putovanja
osiguranje jamčevine, osiguranje od nesreće
priprema i organizacija putovanja
2.250,00 kn

DODATNI ARANŽMAN:
Uključeno u aranžman:
cjelodnevni razgled Rima
lokalnog vodiča
ulaznice u grad Rim te ulaznice u Pompeje
3 večere i zabava uz glazbu
600,00 kn

Ukoliko se cijenjeni putnici ne odluče na gore navedeni paket mogu svoje vrijeme organizirati po želji.
Uplaćena rezervacija se umanjuje od osnovne cijene aranžmana.
Također Vam nudimo i mogućnost plaćanja master card kreditnom karticom Zagrebačke banke, visom Splitske banke, American Express i Diners karticom do 12 rata ( i cijenu osnovnog aranžmana i dodatnog paketa)
Nadoplata za jednokrevetnu sobu iznosi 50,00 eura (za 3 noćenja).
Na putovanju Vam nudimo paket putnog osiguranja; ( dragovoljno zdravstveno osiguranje osoba za vrijeme puta i boravka u inozemstvu uz dopunsko osiguranje osoba od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) za vrijeme putovanja; osiguranje prtljage i osiguranje otkaza putovanja).
Za putovanje u Rim dovoljna je osobna iskaznica. Popust za djecu od 2-12 god.: 25% (popust se odnosi samo na osnovni paket, ne i na dodatni paket izleta i večera).
Svaki sklopljeni ugovor o turističkom paket aranžmanu vrijedi kao potvrda o osiguranju za slučaj stečaja organizatora ovog aranžmana. U slučaju stečaja kupac treba kontaktirati Croatia osiguranje d.d.Pula; (uz predočenje dokaza o uplati aranžmana). Agencija zadržava pravo na otkaz putovanja 72 sata prije samog putovanja. Minimalan broj putnika za održavanje putovanja je 35 putnika. Podaci sadržani u planu putovanja mogu se mijenjati. Uz ovaj program vrijede opći uvjeti putovanja!
OBAVEZNO JE JAVLJANJE NAKON IZVRŠENE UPLATE.
Črnja tours d.o.o., Štanga 5c, 52210 Rovinj – ID HR-AB-52-040080618. Subjekt je registriran u trgovačkom sudu u Pazinu i vodi se pod brojem 040080618. OIB – 50081960115.
PRIGOVORI SE PODNOSE SAMO U PISMENOM OBLIKU NA NAŠU ADRESU!