Ovaj oglas je istekao!

[Ljubljana] Turska, Hotel Diamond 3*: 8 dana

Putolovac d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  01/7980-660

Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 2511305

Cijena:
457,89 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Velika država velikih suprotnosti, isprepletena mirisima začina i kože,
svjetlucava od svile, zlata i srebra, oduševljava skladom suvremenog života i bogatog,
tisućama godina dugog kulturnog naslijeđa.
Turska će vas očarati bogatom poviješću, arheološkim znamenitostima i raznolikim kulturnim naslijeđem. Dugački planinski lanac Taurus okružuje najljepšu obalu Turske, poznatu kao turska rivijera, čiji je biser Antalijski zaljev prvoklasno odredište za odmor zbog svojih popularnih ljetovališta i dugih, žarkih ljeta. Idilična sela, nebrojeni spomenici proteklih civilizacija, romantične uvale, duge pješčane i šljunčane plaže s kristalno čistim morem, kvalitetni turistički objekti, gastronomski užici, povoljna kupovina proizvoda od zlata, kože i tekstila te gostoljubivost domaćina samo su neki od razloga zašto je Turska jedna od najomiljenijih destinacija za odmor. Pozivamo vas u Tursku jer ćete posvuda sretati gostoljubive i ljubazne domaćine, osjećajući se kao da odmor provodite kod
prijatelja jer morate kušati tradicionalne turske specijalitete jer se morate okušati u cjenkanju na turskim bazarima jer ne smijete propustiti uživanje u hamamu – čudesnoj turskoj kupelji jer je idealno odredište za ljubitelje kulturnih znamenitosti i prirodnih ljepota jer smo pripremili bogati izbor kvalitetnih hotela, a hotelska je animacija jedna od najboljih i
najživahnijih na Mediteranu ALANYA
Alanya je najstariji turistički grad turske rivijere, koji se nalazi na jugoistočnoj obali Antalijskog zaljeva. Poznat je po plantažama banana, tvrđavi s crvenom kulom Kizil Kule, zidinama te po Kleopatrinoj plaži. Živahno gradsko središte s brojnim trgovinama, barovima i restoranima poziva na zabavu. Zbog burnog noćnog života i brojnih diskoteka ovo je mjesto omiljeno odredište mladih. Vrijeme vožnje od zračne luke: otprilike 2 sata.
HOTEL DIAMOND 3*
„Alanya by night“ Položaj: u centru mjesta, 100 m od mjesne pješčane plaže. Hotelska ponuda: recepcija, dizalo, restoran, bar, TV salon, Wi-Fi, manji vanjski bazen, bar uz bazen, terasa za sunčanje, besplatne ležaljke i suncobrani uz bazen, na plaži uz doplatu. Sobe: moderne i novo uređene, klima-uređaj, Wi-Fi, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), kupaonica, sušilo za kosu, balkon. Usluga: samoposlužni doručak i večera. Sportska ponuda: sportovi na vodi na plaži. Internetska stranica: www.hoteldiamond.net Dugogodišnji Atlasov partner Velik broj povratnih gostiju Odlična lokacija (mjesto i plaža) Ocjena: 3* CJENIK: *Za uvećanje fotografije u punom prikazu, kliknute na fotografiju. DS- dvokrevetna soba
MOGUĆI IZLETI
Pamukkale Polazak iz hotela i vožnja preko planinskog lanca Taurusa prema »pamučnoj tvrđavi« Pamukkale, jednoj od najvećih turskih i svjetskih znamenitosti koja je pod zaštitom UNESCO-a. Na putu u Pamukkale zaustavit ćemo se u gradu Denizli, koji je poznat po najkvalitetnijem pamuku u Turskoj. U Pamukkale slijedi najprije ručak, a potom posjet antičkom gradu Hierapolisu s rimskim teatrom i agorom te velikim grobljem (nekropolom), koje sadrži od više od dvije tisuće grobnica i sarkofaga. Zatim slijedi slobodno vrijeme za razgledanje znamenitih bijelih vapnenačkih terasa sa stalaktitima, koritima i puteljcima koji svjetlucaju bijelo-plavim tonovima. Savršena pozadina za bajkovite fotografije! Na putu natrag organizirana je i večera; povratak u hotel.
Informativna cijena: 74 € Manavgat, Aspendos, Side Grad Manavgat leži između Antalye i Alanye i diči se najvećim bazarom na antalijskoj rivijeri. Izlet počinjemo razgledom Aspendosa gdje se nalazi najbolje sačuvan rimski amfi teatar na svijetu, zatim slijedi Manavgat poznatom po riječnim slapovima na kojima su se snimali mnogi filmovi. Slijedi ručak. Nakon toga nastavljamo prema starom gradu Side. Pogledati ćemo ostatke antičkog grada i prošetati starom gradskom jezgrom. Slobodno vrijeme te povratak u hotel.
Informativna cijena: 44 € Safari džipovima U jutarnjim satima džipovima krećemo prema planinskom lancu Taurus. Očarati će vas nedirnuta priroda s brojnim potocima i rijekama. Na rijeci ćemo se zaustaviti dva puta, uz mogućnost kupanja. Posjetit ćemo dva tipična sela gdje stanovnici još uvijek žive tradicionalnim životom. U jednom od njih razgledat ćemo i džamiju. Ručak je uključen u cijenu izleta. Izlet je namijenjen svima koji vole i malo uzbuđenja.
Informativna cijena: 45 € Posjet Alanyi Izlet počinjemo razgledom impresivne otomanske tvrđave i zidina iz 13. stoljeća, s prekrasnom panoramom za nezaboravne fotografi je. Unutar citadele sačuvane su slikovite kuće, džamije i bizantska crkva ukrašena freskama. Ispod zidina na istočnoj strani nalazi se znamenita osmerokutna crvena kula Kizil Kule, visoka 45 metara. Posjetit ćemo veliku trgovinu kože, a zatim se odvesti prema planinskom lancu Taurus. Zaustavljamo se na rijeci Dimcay, gdje imamo ručak. Slijedi šetnja prekrasnom promenadom uz more do slikovite marine, gdje ćete se odmoriti u jednoj od brojnih taverni. Očekuje vas još i posjet džamiji u središtu Alanye. Neizostavna je i kupovina suvenira na bazaru, u šarenim trgovinama u kojima spretni trgovci mame prolaznike proizvodima od keramike, tekstila, kože te zlatnim i srebrnim nakitom.
Informativna cijena: 49 € Zeleni kanjon Otvorenim autobusom vozimo se prema gorju Taurus. Posjetit ćemo tipično selo, gdje ćemo pogledati tipičnu kuću konak i džamiju. Vidjet ćemo i ostatke najduljeg rimskog akvadukta u Maloj Aziji. Prošetati ćemo ostacima antičkog grada Lyrbe. Zatim se vozimo prema nacionalnom parku Oymapinar, gdje ćemo brodicom ploviti po prekrasnom Zelenom jezeru. Stanka za kupanje u jezeru. Ručati ćemo u lijepom restoranu uz jezero. Slijedi vožnja brodom po Zelenom kanjonu.
Informativna cijena: 69 €