Ovaj oglas je istekao!

Krapinske Toplice - kuća za odmor "Hygge Hill"

Lokacija  Krapinske Toplice, Krapinsko-zagorska (Pogledaj na karti)

Telefon  098/250-382

Oglas pregledan: 291 puta
Šifra oglasa: 3878269

Cijena:
95,56 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odmora: dnevni najam
Vrsta smještaja: Privatni smještaj
Tip smještaja: Kuća
Broj soba: 2
Kapacitet (broj osoba): 5
Površina: 112 m²
Kategorija: * * * *
Oprema: TV/Satelitska TV, Klima, Hladnjak, Roštilj, Internet, Dodatni krevet, Jacuzzi, Fitness sprave, Perilica rublja, Mikrovalna
Dodatno: Dnevni boravak, Spavaća soba, Kuhinja, Kupaonica, WC, Balkon, Dvorište, Parkirno mjesto, Dozvoljeno pušenje
Kućni ljubimci dozvoljeni: da
Last/First minute: Last minute

Opširnije o oglasu

Kuća za odmor "Hygge Hill" smještena je u srcu Hrvatskog zagorja na brijegu s pogledom na Krapinske Toplice i okolna brda , a u neposrednoj blizini kapelice Sv. Marije Magdalene i mauzoleja Jakoba Badla. Od Zagreba je udaljena 45km, a od centra Krapinskih Toplica svega 900m i nalazi se na ruti Topličkog pješačkog prstena. Okružena šumama i vinogradima na nadmorskoj visini od 260m, pravi je raj za ljubitelje prirode, mira i tišine, rekreativce i bicikliste .Naše okruženje nudi Vam i mogućnosti brojnih izleta: toplice, restorani, konjički klubovi, izletišta, dvorci ili muzeji. Kuća je većim djelom izgrađena od drveta i luksuzno opremljena u hygge stilu (balkon, sauna, jacuzzi, pikado, 2 x sat-smart TV, 2 x WC+tuš, perilica rublja, 2 x kuhinja, 1 x ljetna kuhinja s šankom i terasom) te je kao takva namijenjena i gostima koji žele imati privatnu zabavu.
Ukoliko želite pobjeći od svakodnevice, užurbanosti i stresa i uživati u prekrasnom brdskom krajoliku na pravom ste mjestu. Za one koje žele boraviti kod kuće mogu se zabaviti uz društvene igre kao: elektronski pikado, badminton, šah, karte, karaoke i sl., a za djecu, ili odrasle koji se tako osjećaju, na rasplaganju je i PS3 s oko 80 igara. Za najmanje imamo tobogan s pješčanikom za igru.
P.S.
Iskazana cijena je za 2 osobe i minimalno 2 noćenja . Cijena za 1 noćenje se uvečava za 30%
više na www.hygge-hill.net