Ovaj oglas je istekao!

Dvosobni apartman s terasom i pogledom na more Mastrinka (Čiovo)

Adriatic.hr d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Mastrinka, Trogir - Okolica, Splitsko-dalmatinska (Pogledaj na karti)

Telefon  021/456-456, 091/234-5641

Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 2232199

Cijena:
121 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odmora: ljetovanje/zimovanje
Vrsta smještaja: Privatni smještaj
Tip smještaja: Apartman
Broj soba: 4
Kapacitet (broj osoba): 5
Površina: 57 m²
Kategorija: * * *
Oprema: Klima, Internet, TV/Satelitska TV, Perilica rublja
Dodatno: Dnevni boravak, Kuhinja, Spavaća soba, Kupaonica, Balkon, Parkirno mjesto, Pogled na more
Kućni ljubimci dozvoljeni: ne

Opširnije o oglasu

Apartman može primiti 5 gostiju. Ležajevi su raspoređeni u spavaćim sobama kojih ima 2, te u dnevnom boravku, unutar 51m2. Gosti mogu uživati u pogledu na more sa vlastite terase. Za vrijeme svog boravaka gosti se mogu koristiti zajedničkim bazenom. U rezerviranoj smještajnoj jedinici se na licu mjesta plaća depozit (cijena je navedena na stranici).

UKLJUČENO U CIJENU: završno čišćenje, klimatizacija, bazen, parking, internet, dječji krevetić, glačalo, daska za glačanje, sušilo za kosu.
OBVEZNI DODATNI TROŠKOVI: boravišna pristojba (odrasli 0,34 € - 0,67 € noć/osoba, popust za djecu 12 - 17 godina), depozit (100,00 € jednokratno), nadoplata za kratak termin (postotak nadoplate po broju noćenja: 30% - 1, 20% - 2, 10% - 3).
NEOBVEZNI DODATNI TROŠKOVI: pranje rublja (6,00 € pranje).
Raspoloživost dodatnih usluga u rezerviranom terminu i cijenu istih (ako nije navedena) potrebno je provjeriti unaprijed. Dodatne usluge koje nisu prikazane u kalkulaciji cijene plaćaju se direktno vlasniku, isključivo pod uvjetom da ih gost koristi.

Smještaj u smještajnim jedinicama tipa Apartman (2) možete naći u kući 11717 u mjestu Mastrinka, Čiovo - Srednja Dalmacija. Kuća je udaljena 350 m od mora i nalazi se u kategoriji "Objekti s bazenom". Najbliža plaža ovom smještaju je šljunčana. Budući da ima više smještajnih jedinica, za vrijeme vašeg boravka vjerojatno će u kući boraviti i drugi gosti. Domaćini će boraviti u kući za vrijeme vašeg odmora. Iznajmljivač nije obavezan prihvatiti dodatne nenajavljene osobe i kućne ljubimce pa ih je potrebno unaprijed najaviti.
SADRŽAJI
Okućnica (Uredna), Dvorište (850m2, Dijeli se s drugim objektom, Prostor za djecu, Prostor za sjedenje), Parkiralište (Broj parkirnih mjesta: 30, Udaljenost od objekta: U dvorištu), Bazen (zajednički, Dimenzije: 7m x 6m x 1m) , WiFi Internet, Pranje rublja, Sušilo za kosu, Glačalo, Daska za glačanje, Dječji krevetić

LOKACIJA I PRISTUP
Objekt se ne nalazi pored ceste
Između objekta i plaže je glavna cesta
Moguć pristup automobilom: Da
Objekt se nalazi u relativno tihom okruženju
Objekt nije okružen zelenilom

UDALJENOSTI
More: 350 m
Plaža: 350 m
Centar: 4 km
Trgovina: 300 m
Hitna medicinska pomoć: 4,3 km
Ljekarna: 4 km
Mjenjačnica: 4 km
Bankomat: 350 m
Turističke informacije: 4,3 km
Zračna luka: 9 km