Ovaj oglas je istekao!

Knjiga "Velika borba" na poklon

Lokacija  Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb

Oglas pregledan: 100 puta
Šifra oglasa: 4263503

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Najveća borba koja se ikada vodila nije bio niti jedan svjetski rat. Najveća, najteža, najodlučnija borba je upravo u tijeku i ona se vodi za -Vas!

Po mnogima, riječ je o najkontroverznijoj, najozbiljnijoj i najintrigantnijoj knjizi ikad napisanoj nakon Biblije. Njezina ljepota je u tome što je ona nije ništa osim manjeg svjetla koje čini još sjajnijima velike biblijske istine i posljednje prorečene događaje u jedinoj Knjizi svih vremena koja do sada ima sva ispunjena proročanatva bez greške (sa nedvojbenom potvrdom povijesti i arheologije). Nitko tko pročita ovo djelo ne može ostati ravnodušan jer je borba toliko snažna, posljedice nesagledive za cijelu vječnost, a vrijednost svakog ljudskog bića neprocijenjiva. Knjiga započinje sa tužnim prizorima iz razorenja Jeruzalema 70.te godine, Bogom izabranog grada, kad su njegovi stanovnici definitivno odbacili Čovjeka sa Golgote koji ih je došao spasiti. Zatim, uzduž velikog puta pređenog u povijesti kršćanske ere, ukazuje na progonstva Božje djece u prvim vijekovima; veliko prorečeno otpadništvo u krilu kršćanske crkve; rasprostranjeno buđenje reformacije, koja je potakla ponovo oživljavanje i uzdizanje Biblije i njezin blagotvorno spasonosni utjecaj; religiozna buđenja posljednjih dana u kojima živimo; otpečaćavanje blistavog izvora Božje Riječi, sa njenim čudesnim otkrivenjima svjetlosti i znanja - da bismo se mogli suprotstaviti ubitačnoj poplavi svakovrsnih smrtonosnih zabluda i mraka.
Jednostavno, ali snažno i upečatljivo, prikazan je veliki sukob između dobra i zla od samih početaka kršćanstva pa sve do naših dana kao i vrhunac velike borbe kome idemo u susret, a kojeg Biblija snažno najavljuje u svojim proročanstvima. U tome, niti jedan pojedninac nije i ne može ostati neutralan bio toga svjestan ili ne. Na posljetku, ovdje se govori o skoroj slavnoj i vječnoj pobjedi pravde nad nepravdom, svjetlosti nad mrakom, radosti nad tugom, nade nad očajanjem, slave nad sramotom, života nad smrću i Boga koji je ljubav i pravda nad svakim zlom zauvijek.

Ellen G. White, imala je samo 4 razreda osnovne škole, pa ipak, ona je najplodonosnija i najprevođenija spisateljica svih vremena. Uzdizala je uvijek Bibliju kao jedino mjerilo između istine i zablude, a o tome svjedoči i preko 100000, njezinom rukom napisanih stranica.