Ovaj oglas je istekao!

Masaža - opustite se, relaksirajte se, oporavite se !

Andrea-Centar zdravog života (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  095/846-4674

Oglas pregledan: 315 puta
Šifra oglasa: 4390628

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

MASAŽA - Antistres, Energetske, Klasične masaže.

Klasična – relax masaža
Medicinska masaža
Anticelulitna na bazi aloe vere

ANTISTRES MASAŽA - Aloe Vera + Energy

Kombinacija masaže s aloe verom i iscjeljujućom energijom masera dovodi vaše tijelo u balans, gdje se lakše nosite sa svakodnevnim životnim izazovima.

Masaža s ALOE VEROM – primjenjuje se kod bolova u koštano-mišićnom sustavu, upale mišića, kontrakcije mišića, išijasa, reume, lumbaga, istegnuća mišića, sportskih ozljeda, kostobolje.

ENERGETSKA masaža je masaža tijela (relax ili medicinska) u trajanju od 60 min. koja se kombinira s iscjeljujućom energijom masera, koja dodatno oslobađa vaše tijelo od napetosti, stresa – fizičke, mentalne i duhovne napetosti. Energetska masaža odvija se na masažnom stolu gdje se obrađuju leđa, ramena, vrat, ruke, noge, a kod bolnih i upalnih procesa dodatno se tretira s ALOE VEROM.

BODY & SLOU - INTUITIVNO – energetska – iscjeljujuće – opuštajuća masaža
Holistički pristup tretiranje tijela kao cjeline: ova jedinstvena duboko opuštajuća energetska masaža uravnotežuje suptilne energije u vašem organizmu, oslobađa tijelo svake napetosti, te postepeno vraća snagu i pomaže da se oslobodite strahova, briga, tuge, tjeskobe i svih ostalih oblika osjećaja, koji vas sputavaju i opterećuju te se istovremeno postižu i preduvjeti za samoiscjeljenje.
Masaža počinje kratkim razgovorom, nakon toga se prepuštate masaži koju maser izabere za vas, a kombinira se s iscjeljujućom energijom masera, koja dodatno oslobađa vaše tijelo od napetosti, stresa – fizičke, mentalne i duhovne napetosti. Masaža se odvija na masažnom stolu gdje se obrađuju leđa, ramena, vrat, glava ruke, noge. Uključen je i rad na čišćenju i BALANSIRANJU ČAKRI.

Masaže se mogu i kombinirati u trajanju od 30, 60, 90,120 minuta.
Masaže su MORALNOG karaktera . Hvala

Radno vrijeme : po dogovoru
Kontakt : 095/8464674
Web:https:/aloeforeverenergy.com/

Aloe Forever Energy j.d.o.o.
Bavi se poboljšanjem kvalitete života na razini uma, duha i tijela.
Objedinjuje tehnike za ljepotu i zdravlje od nutricionističke prehrane, masaža, energetskih tretmana, radionica samomasaže i faceliftinga, programa osobne duboke transformacije, programa za dizanje životne energije, iscjeljenja i pomlađivanja.