Ovaj oglas je istekao!

Tarot-proricanje, talismani, amuleti, bioenergija

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/163-5298

Oglas pregledan: 160 puta
Šifra oglasa: 3801639

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Dajem detaljne, iskrene, točne i diskretne odgovore putem tarot karata. Također radim i tretmane bioenergijom, moguće i na daljinu. Imam dugogodišnje iskustvo u bavljenju sa tarotom i bioenergijom.

Detaljni odgovori na vaša pitanja uz pomoć tarota. Pitanja mogu biti vezana za bilo koji aspekt iz vašega života, za zdravlje, financije, poslovanje, nekretnine, brak, djecu, sudske sporove, rastave, igre na sreću, nasljedstvo.
Tarot može prodrijeti duboko u pitanje koje postavljate, a može otkriti i kakva ste osoba - vašu snagu, slabosti, poteškoće.Tarot je u stanju prepoznati neposredno pitanje, pokazati put koji bi trebali slijediti, te prikazati na koji način vanjski utjecaji, osobe i okolnosti mogu utjecati na vaš izbor. Također može prepoznati moguće prepreke i opasnosti, te najbolji put koji vodi prema uspjehu. Tarot može predložiti rješenja za poteškoće i ukazati na čimbenike koji vam mogu pomoći ili otežati put.


Tretmanima bioenergijom se mogu potpuno izlijećiti bolesti ili dolazi do vidljivog poboljanja. Bioenergijom se tretiraju skoro sve bolesti, problemi sa nekim organom, psihički problemi, kralježnica, krvna slika, bolovi. Moguće je liječenje i na daljinu.

Talismani, amuleti za zaštitu od negativnih sila, za financije, ljubav, sreću, zdravlje. Talismani, amuleti ili amajlije su predmeti ili slike koje osoba nosi sa sobom da bi bila zaštićena od nesreće, negativnih utjecaja, bolesti, neimaštine. Amuleti su ručno rađeni za određenu svrhu koja je potrebna osobi.

Za proricanje tarotom, izradu amuleta ili za tretmane bioenergijom nazovite sa povjerenjem na broj mobitela 091/1635298.