Ovaj oglas je istekao!

Tarot proricanje, bioenergija

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/163-5298

Oglas je aktivan od 11.02.2019.
Oglas otvoren: 246 puta
Šifra oglasa: 3764768

Opširnije o oglasu

Dajem detaljne, iskrene, točne i diskretne odgovore putem tarot karata i astrologije. Također radim tretmane bioenergijom, moguće i na daljinu. Imam dugogodišnje iskustvo u bavljenju sa tarotom, astrologijom i bioenergijom.
Detaljni odgovori na vaša pitanja uz pomoč tarota. Pitanja mogu biti vezana za bilo koji aspekt iz vašega života, za zdravlje, financije, poslovanje, nekretnine, brak, djecu, sudske sporove, rastave, igre na sreću, nasljedstvo.
Tarot može prodrijeti duboko u pitanje koje postavljate, a može otkriti i kakva ste osoba - vašu snagu, slabosti, poteškoće.Tarot je u stanju prepoznati neposredno pitanje, pokazati put koji bi trebali slijediti, te prikazati na koji način vanjski utjecaji, osobe i okolnosti mogu utjecati na vaš izbor. Također može prepoznati moguće prepreke i opasnosti, te najbolji put koji vodi prema uspjehu. Tarot može predložiti rješenja za poteškoće i ukazati na čimbenike koji vam mogu pomoći ili otežati put.

Bioterapija

BIOTERAPIJA je iscjeljiteljska disciplina energije tj. biofrekvencijske medicine za tretiranje svih oblika oboljenja i disfunkcije organizma te poticanje tijela na imunološku reakciju, a samim time i aktiviranje samoiscijeljiteljskim mehanizama koje imamo zahvaljujući životnoj energiji u nama.
Potpuno je prirodna, neinvazivna, neagresivna metoda koja se vrlo lako podnosi.
Njome se tretira cijeli organizam. Niti jedna medicina ne iscjeljuje bolest već samo njezine posljedice. Jedino naše tijelo samo može preokrenuti bolest u zdravlje i mi ga moramo svijesno potaknuti na reakciju.
Bioenergija nije fokusirana na samu bolest već na imunološki sistem i zato je bioenergetičarima ili bioteraputima potpuno svejedno rade li na pacjentima sa glavoboljom, karcinomom ili AIDS-om.
Tretiranjem se izaziva imunološka reakcija organizma, a samim osvještavanjem vlastitog bića, pokreće se i proces samoizlječivanja jer bioenergija je 'pametna' tj. energija sa informacijama.
Oboljelog se tretira polaganjem ruku (tzv. 'kraljevski dodir') ili postavljanjem ruku u blizini tretiranog područja ili primjenjivanjem tehnika 'glađenja' samog oboljelog organa bioenergijom.
Na takav način bioterapeut je sposoban 'upravljati' sa energijom oboljeloga (u medijalnom stanju ruke bioterapeuta su kao magnet). Može ju fokusirati (na jedan organ npr.), disperzirati i uspostavljati njenu prirodnu dinamiku - pulsacije.

Tretmani bioenergijom-bioterapijom

Za izvođenje samog tretmana ne trebaju nikakve pripreme. Dobro bi bilo osloboditi se svih obaveza. Poželjno je i da se oni izvode u isto vrijeme kroz taj period.
Moguće jake reakcije tijekom terapija nas mogu malo smetati u svakodnevnici. Bitno je i psihičko stanje u kojem pacjent dolazi na terapiju. Nervoza, jer nam se žuri ili nismo prepušteni terapiji, ne stvara povoljne uvjete za rad.
Bioterapija se ničim ne kosi sa svim ostalim medicinskim i holističkim terapijama i nadopunjava ih iako je u mnogim slučajevima puno uspješnija i efektnija bez obzira na dob ili stanje koje se tretira. Nakon terapije ne treba prekidati sa uzimanjem ljekova ili s bilo kojom drugom vrstom terapije koje su propisane od strane lječnika.
Terapija se može ponoviti u dogovoru sa bioterapeutom i u skladu sa ostalim vidovima terapija ako se uzimaju. Za večinu bolesti nije potrebno ponavljati terapije dok se kod nekih stanja terapije rade sustavno u kontinuitetu kroz 20 dana (gangrena) ili se provode kroz čitavu godinu dana za neka teža kronična stanja.

Aktivacija

Bioenergija, odnosno protok energije između terapeuta i pacjenta, funkcionira temeljem razlike u energetskom potencijalu između njih. Bolesni organ, odnosno čovjek generalno, ima niži energetski potencijal od bioterapeuta. Od kozmičke energije generalno. Kad je bioterapeut u medijalnom stanju, on postaje svojevrsni 'kanal' za kozmičku energiju kojom tretira pacijenta. Okidač cijelog tog procesa je isključivo svijesna namjera i fokusiranost terapeuta.
Otvaranjem tzv. biopolja (aure pacijenta) kreće energetska interakcija. Aura je fino elektromagnetsko polje oko čovjeka.

Opis tretmana bioenergijom

Vrijeme tretmana ovisi o zdrastvenom stanju pacjenta, o broju bolesti na kojima se mora raditi (a moguće je na više njih unutar jednog tretmana). Kako bioterapeut ne postavlja dijagnozu (iako to može) potrebno je doći sa već postavljenom dijagnozom od strane lječnika ili specijalista. Ako se radi o nekim blažim tegobama, nije nužno. Tijekom samog tretmana većina ljudi osjeća jaku žareću toplinu, trnce, strujanje, osjećaj hlađenja, pritisak, privlačenje, trenutačno olakšanje, opuštajući umor i pospanost, nekontrolirani plać ili smjeh, lebdenje ili pomicanje ekstremiteta, nesvjesticu, vrtoglavicu. Osjećaji su vrlo individualni kao i njihov intenzitet. Ali, što je vrlo bitno, uvijek se osjećaju. Pomankanje osjeta može biti ili znak da smo potpuno zdravi ili zbog neuroloških problema sa osjetom. Tokom tretmana, poželjna je maksimalna koncentracija pacijenta da osjete koji se doživljavaju kao i komunikacija sa terapeutom ako se negdje pojavi bol jačeg intenziteta koji traje i jača sa vremenom (to se obično događa kod upalnih stanja) jer tada terapeut mora primjeniti neke druge tehnike.

Tretmani bioenergijom na daljinu

Tretmane bioenergijom je moguće izvoditi i na daljinu. Udaljenost ne predstavlja nikakvu prepreku za energetski rad neovisno o tome gdje se nalazili pacijent i terapeut

Po kojem principu funkcionira rad na daljinu?

Svijet u kojem živimo prepun je različitih frekvencija i vibracija. Neke od njih možemo percipirati (svijetlost, zvuk, vibracije) a neke ne iako su dokazano prisutne (radiovalovi, IC zrake i sl.).
Znanost o vibracijama i frekvencijama i njihovom djelovanju na čovjeka stara je tisućama godina (spominje se već u Vedama npr.). Na temelju nje vršeno je bezbroj istraživanja na ljudima, životinjama, biljkama. Neke od vibracija i frekvencija koriste se i u samo svrhu lječenja (muzikoterapia, lječenje IC lampom, vibromasaže i sl.)
Nikola Tesla je u svojim mnogobrojnim eksperimentima dokazao da se elektricitet (i druge vrste frekvencija) mogu biti odaslane bilo gdje bez pomoći žica putem zraka koji je u tim slučajevima vodić. Dakle, udaljenost sa aspekta energije je potpuno irelevantan pojam. Time je otvorio i vrata mogučnosti spoznaje fenomena kao što je telepatija (i misli proizvode različite frekvencije) i mogućnost spoznavanja sposobnosti ljudskog uma.
Iz toga se izvlaći zaključak da je cijeli univerzum jedan veliki generator vibracija. On ih stvara, šalje i prima a ujedno i održava njihovu ravnotežu. Na takav način funkcionira rad na daljinu u bioenergiji.

Opis tretmana bioenergijom na daljinu

Prije početka tretiranja potrebno je bioterapeutu dostaviti svoju sliku (može i mailom). Neovisno o tome što kontakt sa bioterapeutom nije direktan, potrebno si je stvoriti mirne uvjete za tretman. Poželjno je, po mogučnosti, sjediti ili ležati jer su efekti potpuno jednaki onome u direktnom kontaktu pa je moguć gubitak ravnoteže kod nekih ljudi. U slučaju upalnog stanja (pojave velike boli) bioterapeut se kontaktira odmah telefonski. Sve ostalo, osjeti, reakcije, pa i samo izliječenje, potpuno je jednako tretmanima u živo.

Za proricanje tarotom ili za tretmane bioenergijom nazovite sa povjerenjem na broj mobitela 091/1635 298

Povratak na vrh