Ovaj oglas je istekao!

Napredni anđeoski healing

Telefon  095/541-0211

Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 3903358

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Iskusite predivni healing koji će ispuniti vaša srca.
Za vrijeme healinga povezati ćemo se sa Anđeoskim svijetom i vašim osobnim anđelom čuvarom. Donijet ćemo iscjeljujuću energiju iz
anđeoskih svjetova da vas podrže u svim područjima života, Anđeli su sveprisutni oko nas i čekaju naš poziv za pomoć i iscjeljenje.
Anđeoski healing je predivan ispunjujući oblik healinga koji radi ne samo sa energijama 7 arhanđela već i sa osobnim anđelom čuvarom. U healingu koji traje oko 45 minuta ući ćete u apsolutno relaksirajuće stanje i nećete osjećati ništa osim mira dok radim sa zlatnim anđeoskim energijama s vama.
healing vas podržava u svim aspektima života i radi na fizičkom, mentalnom emocionalnom i spiritualnom nivou vašeg života.
Nakon healinga možete očekivati anđeoske energije kako nastavljaju raditi na vama danima, te možete očekivati simptome "otpuštanja" što je odlično jer znači da se negativni obrasci čiste iz vašeg tijela.
U ovome momentu radimo na daljinu na način da se prije sesije čujemo, , malo porazgovaramo o svemu što će se dogadjati narednih sat vremena. U tome razgovoru pozivam vas da podijelite samnom ukoliko biste radili healing za neko specifično područje.
Cijena jedne sesije iznosi: 230 kn