Ovaj oglas je istekao!

ROCCAT® SCORE Full Spectrum Dual Driver In-ear, slušalice

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 4167615

cijena: 259 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

ROCCAT® SCORE – PUNI SPEKTAR DVOSTRUKIH ZVUČNIKA U SLUŠALICAMA ZA UŠI. 
ROCCAT® Score je namijenjen aktivnim igračima koji očekuju da njihove slušalice za uši proizvode istu kvalitetu zvuka kao i njihova velika braća. Jedinstveni dizajn dvostrukih zvučnika omogućuje puni spektar zvuka. Uronite u moćni bas i oštre, jasne srednje i visoke tonove.  

DVOSTRUKI ZVUČNICI 
Jedinstveni dizajn dvostrukih zvučnika udvostručuje kvalitetu zvuka. Izuzetno velik zvučnik od 10 mm pruža bas, a njegovi partner od 6,8 mm briljira sa preciznim srednjim i visokim tonovima. Oboje su izrađeni od visokokvalitetnih neodimijskih magneta. Posebno razvijena akustična komora harmonično spaja dva zvuka kako bi savršeno uravnotežili zvuk. Pozadinska buka eliminira se pasivnim blokovima koji otklanjaju buku.

UŽITAK I OSOBNOST 
ROCCAT Score su iznimno lagane tako da je briljantan zvuk jedini podsjetnik na to da ih nosite. Kukice za uši imaju kabelom koji zadržava oblik tako da se mogu prilagoditi profilu uha što omogućava da su slušalice čvrsto fiksirane dok ste vi u pokretu. Jastučići od memorijske pjene se neprimjetno prilagođavaju vašim ušima savršeno se uklapaju. 

ČISTOĆA ZVUKA 
Mikrofon prenosi cijeli vokalni raspon tako da vas prijatelji i suigrači točno čuju. Kontrola zvuka pomoću daljinskog na kabelu vam omogućuje da isključite mikrofon, reproducirate, pauzirate i preskočite glazbu. Također je uključen i adapter za računalo čime se osigurava da možete koristiti Score za računalo, konzolu i mobilnu upotrebu. 

ZVUČNICI Izmjereni frekvencijski odziv: 20 ~ 20.000 Hz Osjetljivost pri 1kHz: 108dB Promjer srednjih/visoko frekventnih zvučnika: 6.8 mm (12 ohm impedancija) Promjer niskofrekventnih zvučnika: 10 mm (impedancija od 16 ohma) Duljina kabela: 1,4 m 

Povratak na vrh