Ovaj oglas je istekao!

1080P FULL HD web kamera s mikrofonom

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 430 puta
Šifra oglasa: 5032933

Cijena:
19,91 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

1080P FULL HD web kamera s mikrofonom
Kladite se na kvalitetu, odaberite kameru koja je prodana u milijunima primjeraka širom svijeta. Kompaktna web kamera s full HD kvalitetom slike bitna je u svakom domu i uredu. Savršeno za rad na daljinu, lekcije, razgovore putem popularnih glasnika kao što su Skype ili Messenger ili za snimanje uloga i još mnogo toga! FHD PC kamera je rješenje za sve koji imaju računala bez integriranih kamera.

Kamera koju nudimo na našoj aukciji je uređaj najviše kvalitete koji nudi sliku razlučivosti do 1080 piksela! Zahvaljujući tome, nećete propustiti detalje. Kamera ne zahtijeva nikakvu dodatnu konfiguraciju - sve što trebate učiniti je instalirati je na prikladno mjesto, spojiti je na USB priključak, usredotočiti se i uključiti Skype, Messenger itd.

Naša web kamera nije samo jednostavna za korištenje, već je i jednostavna za konfiguriranje. Uređaj radi na principu plug & play, a to znači da ga samo trebate spojiti na isporučeni kabel s USB priključkom na računalu i možete uživati u izvrsnoj kvaliteti slike koju ste snimili. Udobno razgovarajte s videom visoke razlučivosti i integriranim mikrofonom za prijenos zvuka!

Posebno dizajniran objektiv ima širi pogled od ostalih dostupnih na tržištu – do 90°! Takav veliki raspon snimljenih slika omogućuje praktično telekonferencije.

Web kamera Full HD 1080p
jednostavna veza i konfiguracija
široki kut gledanja
ugrađeni mikrofon
idealno za online lekcije i rad na daljinu
kompatibilan s većinom operativnih sustava
Sjajna površina kućišta fotoaparata zaštićena je folijom. Film može imati ogrebotine na površini. Da biste uživali u uskoj površini nove kamere, uklonite film iz kućišta kao što je prikazano na slici pored njega.

Zbog širokog kuta snimanja slike, prilikom snimanja s velike udaljenosti, slika s kamere može dobiti blago izobličenje, podsjećajući na učinak leća ribljeg oraščića. To je prirodni fenomen za ovu vrstu optike.

Kvaliteta: 1080p Full-HD senzor
Ugrađeni mikrofon: DA
Kut gledanja: 90°
USB sučelje: USB 2.0
Veza: uključi i radi
Napajanje: USB kabel
Duljina žice: 144cm