Ovaj oglas je istekao!

Univerzalni SAMSUNG TV za daljinsko upravljanje

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 460 puta
Šifra oglasa: 5077083

Cijena:
10,62 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Univerzalni SAMSUNG TV za daljinsko upravljanje
Nažalost, originalni daljinski upravljači televizora obično ne traju cijeli vijek trajanja opreme, jer su s vremenom oštećeni ili jednostavno izgubljeni. Kupnja novog originalnog modela je skupa i nisu svi spremni za to. Rješenje je univerzalni daljinski upravljač koji se može koristiti kao zamjena bez žrtvovanja jednostavnosti korištenja ili funkcionalnosti.

UNIVERSAL – univerzalni je daljinski upravljač koji je spreman za uporabu odmah nakon umetanja baterije i ne mora biti unaprijed programiran. Daljinski upravljač radi sa svim Samsung TV modelima, najnovijim s "SMART" i starijim bez ove opcije.
FUNKCIONALNOST NE OVISI O ORIGINALNIM PILOTIMA – Samsung univerzalni daljinski upravljač opremljen je svim potrebnim gumbima za upravljanje televizorom, što njegovu funkcionalnost čini ne lošijom od originalnih modela i može se uspješno zamijeniti ako se izgubi ili ošteti.
VISOKA KVALITETA - Daljinski upravljač izrađen je od visokokvalitetnog ABS-a, što ga čini izdržljivim i zasigurno će dugo služiti besprijekorno i osigurati nesmetano korištenje.
INTUITIVNO POSTAVLJENI GUMBI - Univerzalni daljinski upravljač televizora dizajniran je kako bi bio što jednostavniji. Gumbi su stoga raspoređeni na intuitivan način, tako da je jednostavan za upotrebu i udoban.
SPECIFIKACIJA – napajanje: 2xAAA, namjena: Samsung televizori, tip: univerzalni, materijal ABS, dimenzije: 16 / 3,5 / 2 cm, težina: 0,057 kg
napajanje: 2xAAA,
namjena: Samsung televizori,
tip: univerzalni,
ABS materijal,
dimenzije: 16 / 3,5 / 2cm,
Težina: 0,057 kg
GUMBE:

Ugasi to
smjer (gore, dolje, desno, lijevo)
povratak
obim
potvrdite svoj izbor
reprodukcija / pauza