Ovaj oglas je istekao!

Univerzalni daljinski upravljač za garažna vrata, vozilo - prodajem

Lokacija  Gornja Stubica, Krapinsko-zagorska

Telefon  099/769-4619

Oglas pregledan: 76 puta
Šifra oglasa: 4095688

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodajem novi univerzalni daljinski upravljač za upravljanje garažnim vratima, rampama, alarmnim sustavima, zaključavanjem vozila i dr., za 100 kuna. Može zamijeniti do četiri različita daljinska upravljača s fiksnim kodom različitih proizvođača. Jednostavan za korištenje, omogućuje vam kontrolu nad svojim uređajima, automobilom, kućom i garažom. Elegantan, jednodijelni univerzalni daljinski upravljač s četiri gumba. Radi na 433,92 MHz i kompatibilan je s većinom brendova i daljinskih upravljača.
Pamti kodove s originalnog daljinskog upravljača, a kodovi se ne gube prilikom zamjene baterija. Posjeduje 4 gumba koji omogućavaju da se na njemu programiraju od 1 do 4 različite funkcije ili koda.
Raspon:
Do 100 metara.
Ovaj univerzalni daljinski lako klonira vaš trenutni upravljač u par minuta. Uz kupnju daljinskog upravljača dobe se i upute za kloniranje.
Daljinski šaljem poštom, cijena poštarine za preporučenu pošiljku je 17 kuna (najsigurnije - plaća se po preuzimanju paketa od poštara ili na pošti), a za običnu pošiljku - pismo, je 3 kune. KONTAKT MOŽE I PUTEM PORUKE, SMS-a ILI E-MAIL-a.