Ovaj oglas je istekao!

Srebrni poštanski sandučić + ladica novina

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5075865

Cijena:
35,84 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Srebrni poštanski sandučić + ladica novina
Poštanski sandučić ima prozor za oči , što njegovu unutrašnjost čini zaštićenom od vremenskih uvjeta . To je osobito važno u slučaju klasičnih slova i razglednica koje nisu vodootporne i mogu se oštetiti u kontaktu s vlagom. Kartica poklopca počiva na dva gumena jastučića - što znači da čak i kada padne na otvorenom ne uzrokuje prekomjernu buku i ne ugrožava površinu kutije. Preklop koji se lako podiže ima posebno profiliran rub koji olakšava njegovo otvaranje. Također uzrokuje protok vode kroz sanduk ili jaka kiša ne ulazi u gornji utor između vrata i sanduka - tako da voda ne teče. Osim toga, sanduci su u dizajnu otvora , koji omogućuju cirkulaciju zraka i samo-isparavanje viška vlage, koja se prirodno nakuplja i taloži na zidovima zatvorenih zgrada vani.

ZAŠTIĆENI POKLOPAC - Kutija ima ulaz koji je zaštićen posebnom karticom koja štiti korespondenciju od vremenskih utjecaja.
MJESTO ZA NOVINE I LETKE - na dnu kutije nalazi se posebna rupa na kojoj možete postaviti uvrnute novine, reklamne novine ili letke.
SPECIFIKACIJA - dimenzije (duljina / širina / visina) 10 / 30,7 / 34 cm; težina kompleta je 1,95 kg.
2 TIPKE - Komplet ima par tipki, tako da ne morate dodavati još jedan primjerak ako se o kutiji brinu dodatni ljudi.
MONTAŽNI ELEMENTI - Komplet sadrži šafrane za pričvršćivanje i gumene podloške/odstojnike, koji su dovoljni za zavrtanje kutije kroz rupe u stražnjem zidu.
srebrna boja
dimenzije (duljina / širina / visina): 10 / 30,7 / 34cm
Težina kompleta: 1,95 kg
Težina s ambalažom: 2,2 kg