Ovaj oglas je istekao!

Satni quartz mehanizam za ugradnju 02 - dugi navoj (15 mm)

EX-MALL d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  01/2440-052

Oglas pregledan: 354 puta
Šifra oglasa: 2462344

Cijena:
2,65 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

VRLO KVALITETNI QUARTZ MEHANIZMI ZA UGRADNJU U ZIDNE SATOVE sa kratkim, srednjim i dugim navojem, kontinuirani quartz mehanizmi, quartz mehanizmi sa klatnom - zlatnim ili crnim, veliki izbor metalnih kazaljki - crnih, zlatnih, srebrnih, 4 vrste matica za ugradnju, kuka za vješanje, podloška, guma.

MEHANIZAM SA DUGIM NAVOJEM 02 (navoj 15 mm): 16,00 kn + PDV=20,00 kn
MEHANIZAM SA KRATKIM NAVOJEM 01 (6 mm) I SREDNJIM NAVOJEM 03 (9 mm): 19,00 kn + PDV=23,75 kn

NEČUJNI MEHANIZAM SA KRATKIM NAVOJEM 01-A (6 mm) I DUGIM NAVOJEM 02-A (15 mm): 20,00 kn + PDV=25,00 kn

MEHANIZAM SA KLATNOM, KRATKI NAVOJ (6 mm): 29,00 kn + PDV=36,25 kn.
MEHANIZAM SA KLATNOM, DUGI NAVOJ (15 mm) JE RASPRODAN!

Sav pribor i kazaljke uračunati su u cijenu mehanizma. Šaljemo poštom, besplatna dostava za 10 i više naručenih mehanizama.

Za razliku od običnog mehanizma (01, 02, i 03) kod kojeg sekundara preskače svake sekunde, nečujni satni quartz mehanizam za ugradnju model 01-A i 02-A ima kazaljku za sekunde koja nečujno i kontinuirano klizi - za ugradnju na ploču od drva, keramike i sl. U kompletu (uračunato u cijenu) dolaze kazaljke i sekundare po vašem izboru iz kataloga (vidi slike), matica i podloška za pričvršćenje, kuka za vješanje na zid i guma (stavlja se samo po potrebi ako navoj previše viri izvan ploče za ugradnju).

Za narudžbu kazaljki potrebno je odabrati model, količinu i boju (npr. K12x3 kom. crne, K3x5 kom. zlatne i sekundare S5x3 kom. zlatne i S15x5 kom. crne) i poslati porukom na email [email protected] ili javiti telefonom na 01/2440052 (pon.-pet.8.00-15.00h).

Duljina kazaljki mjeri se od središta rupe do vrha kazaljke.
Za veće količine kazaljki ( više od 50) molimo unaprijed provjerite gore navedenim kontaktima ima li dovoljno kazaljki na skladištu.

Satni quartz mehanizam model 01 i 01-A ugrađuje se na ploče brojčanika debljine do 3,5 mm (za veće debljine ploča potrebno je ploču upustiti ili izglodati sa stražnje strane kako bi navoj mehanizma mogao biti dohvaćen maticom). Za veće debljine ploče koristi se model 02 i 02-A.

Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 01 i 01-A uz maticu A: 3,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)
Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 01 i 01-A uz maticu B,C ili D: 4,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)

Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 03 uz maticu A: 6,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)
Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 03 uz maticu B,C ili D: 7,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)

Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 02 uz maticu A: 12,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)
Maksimalna debljina ploče brojčanika za model 02 uz maticu B,C ili D: 13,5 mm (ili više uz upuštanje ploče)

Duljina nosača kazaljki je važna kod ugradnje sata sa staklom na brojčaniku.

Standardno se koristi matica A. Ako se koristi matica B, C ili D (sa produljenim vratom), svi navedeni mehanizmi mogu se ugraditi na još deblju ploču, ali ne puno deblju, samo za 1 mm deblju od gornje granice (za mehanizam 01 je gornja granica debljine brojčanika 3,5 mm). Dakle, sa maticom B, C ili D može se uz mehanizam 01 koristiti ploča debljine do 4,5 mm, uz mehanizam 03 ploča do 7,5 mm debljine i uz mehanizam 02 ploča debljine do 13,5 mm. Ove vrijednosti mogu varirati 1-2 mm ovisno o tome da li koristite gumu i kuku. Guma se koristi kao distantni prsten samo kada želimo smanjiti duljinu navoja koji viri izvan ploče brojčanika.

Sve kazaljke (satare i miutare) osim sekundara imaju zaštitnu foliju koju treba skinuti prije ugradnje. Kazaljke treba dobro pritisnutu da sjednu do kraja na plastične osovinice. Sve kazaljke su metalne i mogu se prebojati, skraćivati škarama, savijati.

Za bolje prijanjanje mehanizma za brojčanik može se koristiti pištolj za vruće ljepljenje ili neko univerzalno ljepilo.
Ako ne koristite nikakvo ljepilo, za bolje prijanjanje mehanizma za brojčanik preporučamo da kućište mehanizma prvo zaljepite dvostranim selotejpom za brojčanik a zatim učvrstite maticom. U tom slučaju, za ljepljenje dvostranim selotejpom potrebno je prethodno skalpelom odstraniti četiri plastična ispupčenja na kućištu mehanizma (označeno strelicama na slici). Ovaj način dodatnog učvršćenja moguć je samo u slučaju kada se ne koristi kuka za vješanje na zid (jer kuka stvara razmak između mehanizma i brojčanika).

Način plaćanja za fizičke osobe:
- na webshopu (eKupi web trgovina) gotovinom (pouzećem) ili karticama na rate, Paypalom, netbankingom, virmanom ili općom uplatnicom po ponudi u pošti, banci ili Fini.
Način plaćanja za pravne osobe:
- putem predračuna, virmanom ili općom uplatnicom u pošti, banci ili Fini.

Sve modele mehanizama i kazaljki možete vidjeti u katalogu na web stranici www.exmall.hr
Naša email adresa: [email protected]
Naše sjedište gdje možete razgledati sve mehanizme: Podvršje 6, 10000 Zagreb (Maksimir), ponedjeljak-petak 8-15 sati.
Sve ostale informacije na tel. 01/2440 052 (8-15h)