Ovaj oglas je istekao!

Punjivi električni reket – razarač insekata

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 267 puta
Šifra oglasa: 5034348

Cijena:
11,95 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Moguća dostava: Da

Opširnije o oglasu

Punjivi električni reket – razarač insekata
Niste sigurni u leteće insekte i prljave tragove koji ostaju na prozorima i drugim mjestima u vašem domu? Električna muha omogućit će štetočini da odmah umre i neće ostaviti nikakvu gadnu prljavštinu nakon borbe protiv dosadnog insekta. Dizajniran je da ubije sve vrste insekata.

Električna muha ima ugrađenu punjivu bateriju koja se može napuniti kada se isprazni umetanjem utikača izravno u mrežu.

Izgleda kao igračka - teniski reket. Neće usaditi neprijateljstvo između gostiju i članova kućanstva. Izrađena je od visokokvalitetne plastike. Ima udobnu ručku i 3 sloja mreže. Dva zaštitna uređaja i jedan pod naponom, zahvaljujući kojem vas štite od izravnog dodira i udara. Ima dovoljno napetosti da ubije bubu, ali nije štetno za ljude.

BATERIJA - s obzirom na to da uređaj ima bateriju, dovoljno je izvaditi utikač iz ručke i umetnuti ga u utičnicu. Dizajniran je tako da vam nisu potrebni dodatni adapteri.
ZANIMLJIV DIZAJN - Zamka za muhe dizajnirana je tako da podsjeća na teniski reket. Sastoji se od tri mreže. Dva vanjska štita štite od izravnog kontakta korisnika sa srednje - energiziranim.
JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU - Komarci, muhe i drugi leteći insekti mogu se uhvatiti postavljanjem šape vodoravno ili s jakim udarcima u zrak. (tenis)
SPECIFIKACIJA - Dimenzije (širina / duljina / visina): 21/51/3 cm; materijal: plastika.
dimenzije (širina/duljina/visina): 21/51/3 cm
materijal: plastika
boja: plava