Ovaj oglas je istekao!

Jaka transportna kolica sa 6 kotača za stepenice do 200 kg

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 376 puta
Šifra oglasa: 5004296

Cijena:
132,72 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Kompletna, praktična kolica sa strukturom od 6 kotača - to omogućuje udobno i najvažnije - sigurno vuču i nošenje robe po stepenicama. Također je vrlo pogodno prevoziti teret kroz pragove. Kolica su od čvrstog PVC-a, puna su; imaju gazni sloj koji osigurava savršeno prianjanje. Materijal od kojeg su izrađene osigurava da se ne lome tijekom transporta, a njihova se struktura savršeno prilagođava površini.

Za još veću sigurnost korišten je metalni poklopac koji poboljšava stabilizaciju tereta koji se prevozi. Savršen za transport teških paketa - paketa, kartona, vreća cementa, zemlje, teških lonaca itd. Savršen za kućnu upotrebu i mnoga radna mjesta - pošta, skladište, vrt, itd.

Ručke su prekrivene neklizajućim materijalom koji osigurava čvrsto držanje i olakšava upravljanje. Dodatna zaštita za ruke, posebno prste koji su tijekom transporta često izloženi raznim ogrebotinama. Ručke su također podesive po visini na 2 razine, što će omogućiti prilagođavanje kolica visini korisnika.

Kolica imaju sustav brzog sklapanja, samo pritisnite dva gumba. Nakon sklapanja zauzima malo prostora pa njegovo skladištenje ne predstavlja problem.

KONSTRUKCIJA SA 6 KOTAČA - omogućava udobno, ali prije svega sigurno vuču i nošenje robe po stepenicama. Također je vrlo pogodno prevoziti teret kroz pragove. Mlin je univerzalan, omogućava transport tereta i po neravnim i po ravnim površinama.
ZAŠTITA ZA RUKE - ručke su obložene neklizajućim materijalom koji osiguravaju čvrsto držanje i olakšavaju upravljanje. Uz to, tu je i zaštita za ruke, posebice prste koji su tijekom transporta često izloženi raznim ogrebotinama.
PRILAGOĐAVANJE - mlin je podesiv po visini u 2 razine, što omogućuje prilagođavanje visini korisnika.
VELIKA IZDRŽLJIVOST - kolica imaju široku utovarnu platformu koja će vam omogućiti prijevoz raznih vrsta tereta do 200 kg. Ima mogućnost brzog sklapanja, samo trebate pomaknuti dva gumba. Potpuno sastavljen zajedno s bazom zauzima malo prostora pa njegovo skladištenje ne predstavlja problem.
SPECIFIKACIJA – max. nosivost: 200 kg; dimenzije (visina / širina / dužina): 114/46 / 66cm; promjer kotača: 15 cm; težina: 15,80 kg.
max. nosivost: 200 kg
dimenzije (visina / širina / duljina): 114/46 / 66cm
Promjer kruga: 15 cm
vaga: 15,80 kg