Ovaj oglas je istekao!

1200W precizna kružna pila + vodilica

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 508 puta
Šifra oglasa: 5003831

Cijena:
159,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Precizna pila Powermat PM-PPT-1200 odlikuje se kompaktnom veličinom i velikom snagom u isto vrijeme. Zahvaljujući upotrebi vodilice s pričvršćivanjem za materijal, moguće je rezati precizno pod kutom od 45° do 90° bez straha da će se materijal koji se reže pomicati. Standard s pilom također uključuje standardnu ​​vodilicu ruba, koja se montira na postolje uređaja s mjeračem udaljenosti. Ručka je prekrivena gumenom smjesom za čvrsto držanje.

Mini precizna pila također ima odvojivi kutni priključak za industrijski usisivač. Kada koristite sustav za izvlačenje, strugotine se ne nakupljaju ispod šipke ili pile. Zahvaljujući ovom rješenju rad s ovim uređajem je ugodan, a otpad odlazi u usisivač, što olakšava održavanje čistog prostora.

Komplet za preciznu pilu uključuje vodilicu za udobno i precizno rezanje materijala. Ovdje je korištena kombinacija čelične konstrukcije s aluminijskom vodilicom, što je čini krutom i izdržljivom. Uklonjivi kutomjer omogućuje rezanje materijala od 45° do 90°. Materijal se lako učvršćuje od pomicanja gornjim aluminijskim dijelom vodilice. Šarka je montirana na jaku oprugu zahvaljujući kojoj će savršeno odgovarati debljini trenutno ugrađenog materijala, a pričvršćena je brzom vezom u obliku stezaljke.

Pila ima metalnu podlogu i nagibnu vodilicu, što je čini iznimno izdržljivom i otpornom na oštećenja, a i iznimno laganom zbog upotrebe aluminijskih legura. Pila je opremljena graničnikom dubine, podesivim u rasponu od 0 - 25 cm vodilice i šipkom vodilice od 0 - 17 cm. Nakon otključavanja zaštite, možete jednostavno promatrati dubinu diska u materijalu i ručno je prilagoditi pritiskom na ručku.

Dizajn POWERMAT dizajniran je s iznimnom preciznošću i visokom razinom zaštite od slučajnog uključivanja. Prekidač je dizajniran tako da se uređaj uključuje samo kada držite prekidač. Pila se isključuje čim otpustite klizni prekidač. Osim ove zaštite, pila ima blok za izbacivanje lista. Da bi se oštrica uronila u materijal, potrebno je pritisnuti bravu na gornjem dijelu kućišta. Inače, oštrica je skrivena u pili i ne strši.

Pila se isporučuje s početnim kompletom reznih diskova. Set sadrži tri oštrice od 85 mm koje se mogu koristiti za rezanje betona, cigle, drveta, HDF ploča, PVC ploča, aluminija i svih vrsta materijala za koje su trenutno ugrađene oštrice prilagođene. Zahvaljujući velikoj snazi ​​pile, izrađene na bazi kutne brusilice, trebala bi moći brzo i točno obraditi većinu materijala.

Napajanje: 230V ~ 50Hz
Snaga: 1200W
Brzina u praznom hodu: 7400 o/min
Dubina rezanja: 0 - 25 mm
Dubina reza s vodilicom: 0 - 17 mm
Promjer brojčanika: 85 mm
Montažno vreteno 10 mm
Radna duljina vodilice: 50 cm
Podesiv kut rezanja: 45° - 90°
Ograničenje dubine rezanja
Pričvršćivanje materijala na vodilicu
2M kabel za napajanje
Ručka je prekrivena gumenom smjesom
3x Disk za beton, drvo / PVC i aluminij
Trkač
Kutomjer montiran na vodilicu
Vodilica je postavljena na bazu pile
Kutni adapter za priključak ispušnih plinova
šesterokutni ključ