Kišna krila za navodnjavanje

ZAGRO d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Belica, Međimurska

Telefon  098/992-4458

Oglas je aktivan od 16.01.2024.
Oglas pregledan: 776 puta
Šifra oglasa: 5150202

Cijena:
1 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Novo/Rabljeno: Novo

Opširnije o oglasu

Kišna krila predstavljaju valjanu alternativu korištenju prskalica dugog dometa. Obično su izrađeni od pocinčanog čelika ili aluminija i mogu pokriti različite radne širine od 15 m do 60 m i više.

BRZA KIŠA
Speedy Rain je neovisno pokretni stroj. Tijekom faze navodnjavanja, točka okretanja se okreće rasponima. Tijekom faze pomaka, funkcioniranje izgleda kao funkcioniranje laterala. Traktori nisu potrebni. Svi su kotači orijentirani u istom smjeru — žičani daljinski upravljač pomiče sustav. U određenim slučajevima sustav za navođenje može se koristiti za automatski rad između dva hidranta.

DVOSTRUKI STOŽER
Dvostruki stožer omogućuje raspodjelu protoka duž dvije rasponske linije s neovisnim funkcioniranjem. Na taj način se smanjuju gubici tlaka i potrebe za energijom. Smanjena je i neposredna pluviometrija. Ovaj sustav je posebno prikladan na velikim parcelama u sušnim područjima jer omogućuje da se navodnjavanje brže vrati na uzgoj.

HIDRAULIČNI ZAOKRET
Kompaktna piramidalna konstrukcija od pocinčanog čelika s dva remena sa svake strane u cijevi debljine 4 mm, ova struktura smanjuje volumen betonske ploče kako bi se sačuvala više kultivirane površine. Brtvljenje rotirajućim spojem na okomitoj cijevi omogućeno usnom brtvom pri niskim pritiscima. Uređaj bez potrebe za strujom, jedan raspon maksimalno u ST127 dužine 56 m ili 62 m s prepustom 24 m ili 30 m. Protok koji se mora poštovati od 33 m3/h do 80 m3/h i tlak od 4,3 bara do 6 bara.

MINI PIVOT
Kompaktna piramidalna struktura od pocinčanog čelika s dva remena sa svake strane s cijevi debljine 4 mm. Vodonepropusnost kroz zakretanje na okomitoj cijevi zajamčena brtvom na usnama od niskih tlakova. Najbolja vrijednost za novac za uređaje do najviše dva raspona koji smanjuju potrebni volumen betonske ploče kako bi se očuvala više obrađene površine.

MINI PIVOT STOŽER
Mini stožerni sektor uključuje automatsku inverziju raspona na kraju parcele. Omogućuje pokrivanje navodnjavanJe površine unatoč rascjepkanoj parceli.

NA SKIJAMA PIVOT
Osovina za vuču na skijama opremljena je središnjim elementom na skijama sa spojnicom. Tornjevi sa zakretnim kotačima mogu se poredati s osi raspona kako bi traktor mogao pomaknuti cijeli uređaj. Zahvaljujući ovom stožeru, cijena koštanja po hektaru sustava za navodnjavanje smanjuje se povećanjem površine koju pokriva ista struktura.

ST SEKTOR PIVOT
Zakretanje kutnog sektora uključuje automatsku inverziju raspona na kraju parcele.
Omogućuje pokrivanje navodnjavane površine unatoč rascjepkanoj parceli.

ST STOŽER
Piramidalna struktura od pocinčanog čelika s četiri pojasa sa svake strane s cijevi debljine 4 mm. Vodonepropusnost kroz zakretanje na okomitoj cijevi zajamčena niskotlačnom usnom brtvom.

VISOKI I ULTRA-VISOKI KLIRENS PIVOT
Okretni klirens visine 4,80 m pogodan je za usjeve visokog rasta (šećerna trska, drveće itd.) i za prolazak iznad prepreka (zgrade, strojevi itd.).

VUČNA OSOVINA NA KOTAČU
Pokretni stožer s 4 kotača opremljen je središnjim elementom na pomičnom okviru opremljenom polugom za vuču. Tornjevi sa zakretnim kotačima mogu se poredati s osi raspona kako bi traktor mogao pomaknuti cijeli stroj. Zahvaljujući ovom stožeru, cijena koštanja po hektaru sustava za navodnjavanje smanjuje se povećanjem površine koju pokriva ista struktura.

VUČNA OSOVINA NA DVA KOTAČA
Vučna osovina na dva kotača opremljena je okretnim koljenom pričvršćenim za betonsku ploču i polugom za vuču. Baš kao i kod modela Brza Kiša, njegova točka okretanja je pokretana rasponima. Zahvaljujući poluzi za vuču i kotačima koji se okreću na tornjevima, traktor može pomaknuti sustav.

VUČNI HIDRRAULIČNI STOŽER
Vučna hidraulička središnja jedinica je kompaktna piramidalna struktura izrađena od pocinčanog čelika, s dva remena sa svake strane u cijevi debljine 4 mm, ova struktura smanjuje volumen betonske ploče kako bi se sačuvalo više obrađene površine. Opremljen je kukom za traktor u tri točke i tornjem s odvojivim kotačima, što mu omogućuje pomicanje iz jednog položaja u drugi. Brtvljenje rotirajućim spojem na okomitoj cijevi omogućeno usnom brtvom pri niskim pritiscima. Uređaj bez potrebe za strujom, jedan raspon maksimalno u ST141 dužine 56 m ili 62 m s prepustom od 24 m ili 30 m. Protok koji se mora poštovati od 33 m3/h do 80 m3/h i tlak od 4,3 bara do 6 bara.

VUČNI MINI PIVOT
Vučni mini stožer je kompaktna piramidalna struktura za maksimiziranje površine za uzgoj. Ima kuku za prikolicu u tri točke i toranj s mjenjačima koji se mogu isključiti kako bi se omogućilo njegovo pomicanje u različite položaje.


Za više informacija nazvati na broj : 098 992 4458

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga