Ovaj oglas je istekao!

Swanson Premium L-Proline 500mg 119 kn

Planet Zdravlja Trgovina (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/3095-502, +13095502

Oglas pregledan: 45 puta
Šifra oglasa: 1961196

Cijena:
16 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Swanson Premium L-Proline

Cijena: 119,00 kn

Pakiranje: 100 kapsula

jedna kapsula sadrži 500 mg aminokiseline L-prolin



Prolin je nesencijalna aminokiselina i spada u 20 aminokliselina od kojih su izgrađeni naši proteini. Njegovi prehrambeni izvori su prvenstveno među hranom životinjskog podrijetla. Osobe koje ne konzumiraju takvu hranu mogu razviti deficit.Vrlo je važan za zdravlje tkiva i kože jer potiče stvaranje kolagena te na takav način spriječava njegov gubitak izazvan starenjem. Prolin je prekurson hidroksiprolina koji je dio kolagena. Pomaže zacjeljivanje i obnavljaju tkiva kod različith ozljeda tipa otvorenih rana, opeklina i sl. Brojna istraživanja pokazala su da kod osoba sa opeklinama koje uzimaju prolin u obliku dodataka prehrani rane brže i kvalitetnije zacjeljuju i ostaju manje vidljivi ožiljci. Važan je i za zdravlje zglobova , tetiva, mišića i krvnih žila. Može imati blagotvoran učinak na stijenke krvnih žila i tako sprječiti razvoj krvožilnih bolesti. Zbog svoje uloge u stvaranju kolagena prolin ima pozitivan utjecaj na zdravlje i izgled kože usporavajući njezino starenje izazvano štetnim utjecajem slobodnih radikala, stresa i sl. Prolin u obliku dodataka prehrani svakako može doprijenjeti čvrstoći kože i mladenačkom izgledu. Za najbolji učinak na stvaranje kolagena preporuča ga se uzimati sa dodacima vitamina C.

Swanson, renomirani američki proizvođač dodataka prehrani u svojoj ponudi nudi L-prolin u obliku kapsula, a svaka kapsula sadrži 500mg navedene aminokiseline. Swansonov L-prolin uz najbolji omjer cijene i kvalitete možete naći u trgovini Planet Zdravlja.

Svi proizvodi su orginalno zapakirani, iz trgovine. Svi proizvodi su naš izbor i naša preporuka kao najbolji omjer cijene i kvalitete proizvoda na tržištu. Moguće je osobno preuzimanje na adresi Cernička 30 (križanje Vukovarske i Cerničke u blizini Trešnjevačkog placa). Dostava je moguća pouzećem ili uz prethodnu uplatu na račun po cijeloj Hrvatskoj. Za pakete do 1kg težine cijena dostave iznosi pouzećem iznosi 29,00 kn. Uz narudžbu više proizvoda moguć je popust i besplatna poštarina (ovisno o iznosu, prema dogovoru).
Kontakt tel: 095 111 111 5
01/3095-502