Ovaj oglas je istekao!

Propolis i Matična mliječ za Imunitet - uključena je poštarina!

akupunkturarijeka (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primorsko-goranska

Telefon  098/962-4348

Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 4231769

Cijena:
15,26 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta dodatka: Ostali dodaci prehrani

Opširnije o oglasu

Opis oglasa
Proizvod za podizanje imuniteta, na prirodnoj bazi matične mliječi i propolisa po njemačkoj recepturi izrađen u inozemstvu. Pomaže kod umora, slabosti, slabog imuniteta prehlada i gripe. Matična mliječ i propolis namirnice su koje imaju brojna ljekovita svojstva, pa tako mogu pomoći izgradnji i jačanju imuniteta, ublažavanju simptoma raznih bolesti, ali i zdravlju i ljepoti kože.

Koristi matične mliječi poznate su još od antičkih vremena, pa su je tako koristili i stari Egipćani a propolis je biljna smola koju pčele skupljaju i modificiraju. Antivirusna je i antibakterijska supstanca zbog čega propolis i ima brojna terapijska svojstva.

Budući da su i propolis i matična mliječ pčelinji proizvodi, između njih postoje i sličnosti. Oboje su snažni antioksidanti koji učinkovito djeluju protiv bolesti poput raka, Alzheimerove i Parkinsonove bolesti. Također, aktivni su biostimulatori koji doprinose poboljšanju ukupnog stanja organizma, ponajviše djelujući na imunitet, pa ih je tako dobro uzimati u svrhu prevencije u sezoni gripe.
6 paketa na prodaju,
Cijena je 100kn uključena poštarina!, plaćanje pouzećem. Mob: 098/962-43-48