Ovaj oglas je istekao!

Myprotein Coconpure Oil 920g

Lokacija  Zagrebačka

Telefon  091/602-5952

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 839434

Cijena:
23,89 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta dodatka: Ostali dodaci prehrani

Opširnije o oglasu

Myprotein Coconpure (kokosovo ulje) je višenamjensko organsko kokosovo ulje koje može igrati važnu ulogu kao fiziološki funkcionalna hrana. Kokosovo ulje se često smatra kao najzdravije dijetetsko ulje na Zemlji zbog svojih jedinstvnih zasićenih masti, te je bogato laurinskom kiselinom i srednjelančanim trigliceridima.
Kao dodatak prehrani , kokosovo ulje je termički stabilno, tako da se može koristiti kao izravna zamjena za druga ulja kod pečenja, kuhanja ili prženja. Može se također koristiti kao sirovi sastojak za sportske napitke ili kao alternativa za maslac .
Kokosovo ulje je potpuno bez kolesterola i ne sadrži nikakve transmasne kiseline . Također je odličan izvor srednjelančanih triglicerida (MCT), koje jetra pretvara izravno u energiju , a ne u masti, baš kao i ugljikohidrate. MCT također mogu potaknuti metabolizam i sitost koji oboje pomažu pri mršavljenju.
Kokosovo ulje ima visoku koncentraciju laurinske kiseline, srednjelančanih masnih kiselina, koji imaju antivirusno i antifungalno svojstvo, te jačaju imunološki sustav . Laurinska kiselina je zapravo prisutna u majčinom mlijeku i djecu štiti od infekcija. Istraživanja su također pokazala da kokosovo ulje može pomoći u prevenciji bolesti srca, moždanog udara i stvrdnjavanju arterija .
Kokosi korišteni u Coconpure-u su 100% organski, te su dobiveni od posebno uzgojenih palmi na azijskom kontinentu. Naše organsko kokosovo ulje ne sadrži GMO sastojke i nije hidrogenirano, izbjeljenjo, rafinirano ili parfumirano.

Ključne prednosti:

Može pomoći u sprečavanju srčanih bolesti, moždanog udara i zgrušavanju arterija
Hladno prešano tako da se može koristiti kao izravna zamjena za druga jestiva ulja
Bogat izvor srednjelančanih triglicerida i laurinske kiseline

Upotreba: Može se koristiti u kuhanju, pečenju, prženju ili u smoothie-ima. Može se koristiti umjesto drugih ulja, uključujući i maslac i maslinovo ulje. Možete konzumirati do 4 žlice dnevno.
Sastav:
Hranjiva vrijednost U 100g proizvoda
Energetska vrijednost kcal / kJ 900 / 3760
Proteini Nil
Ugljikohidrati Nil
Masti 100 g
- od toga zasićene: 1,72 g
- kaprilna C8 7,4 g
- kaprinska C10 6,2 g
- miristinska C14 18,9 g
- palmitinska C16 8,1 g
- stearinska C18 3,0 g
- mononezasićene 5,9 g
- polinezasićene 1,2 g
- transmasne Nil

Sastojci: 100% certificirano organsko djevičansko kokosovo ulje (bez GMO). Ne sadrži hidrogenizirana ulja, nije izbijeljen, rafiniran ili parfumiran).

Facebook - https:/www.facebook.com/olimp.suplementi

LOKACIJA : Zagreb- Ivanić Grad
ŠALJEMO TISKOM!