Koenzim Q10, 225 kapsula od 200 mg

Lokacija  Ploče, Dubrovačko-neretvanska

Oglas je aktivan od 09.09.2019.
Oglas otvoren: 216 puta
Šifra oglasa: 3841066

cijena: 500 kn
Osnovni podaci
Dodaci prehrani: Ostali dodaci prehrani

Opširnije o oglasu

Koenzim Q10 - pakovanje 225 kapsula od 200 mg. Ekstra veliko pakovanje kapsula sa najjačom dozom Koenzima Q 10, ova doza se vrlo rijetko može kupiti na našem tržištu i koštala bi oko 1200 kuna. Kutija tvornički zapakovana, neotvarano, vrijedi do kraja 2020. Pakovanje dovoljno za 225 dana po 1 kapsulu.

Pošto imam dvogodišnju zalihu, prodajem jedno svoje pakovanje za samo 500 kuna. Osobno ga koristim čak 15 godina, mogu reći o njemu sve najbolje, a ukoliko želite znati više, potražite na internetu rezultate kliničkih testiranja i iskustva stručnjaka, znanstvenika i onih koji ga koriste na tisućama stranica. Osim pohvala i odličnih preporuka, nećete pročitati ni jednu sumlju u njegovu efikasnost.

CoQ-10 (koenzim Q10) je esencijalna tvar topiva u mastima i nalazi se u mitohondrijima koji su stanični energetski pogon našeg organizma. Koenzim Q10 je ključan za proizvodnju energije, jaki je antioksidans i pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala Zastupljen je u svim tkivima u tijelu a najveća koncentracija nalazi se u srcu,zatim u jetri, bubrezima i gušterači. S godinama opada mogućnost tijela da samo proizvodi koenzim Q10 u dovoljnim količinama, što za posljedicu ima oslabljenu produkciju energije u stanicama te njihovo propadanje

Q10 se često primjenjuje u terapiji sindroma kroničnog umora a najviše kod svih vrsta oštećenja srčasnog mišića, popuštanja srca i svih vrsta srčanih i krvožilnih bolesti. Pomaže poboljšati parametre srčanog rada, ritma, jača srce i poboljšava prokrvljenost srčanog mišića i povećava fizičku sposobnost, te općenito bitno poboljšava kvalitetu života.

Koenzim Q10 cijenjen je među sportašima budući da je dobar energetski izvor, daje snagu i izdržljivost.

Brojne su tegobe i bolesti kod kojih koenzim Q10 može biti od koristi, međutim, najviše je istraživanja rađeno o ulozi koenzima Q10 kod prevencije i potporne terapije bolesti srca. U literaturi se često spominje povoljan učinak kod povišenog krvnog tlaka, kardiomiopatija, angine pectoris, infarkta miokarda, popuštanja srca i aritmije. Čak i kozmetička industrija ga upotrebljava u svojim kremama jer blagotvorno djeluje na kožu.
Radi se o vrlo sigurnom spoju Q 10 koji se prirodno nalazi u organizmu, tako da nisu poznate nuspojave čak ni pri ekstremno visokim dozama od 500 pa do čak 1000 mg.
Jedna kapsula sadrži čak 200 mg koenzima Q10 i preporuča se jedna kapsula za one koji već imaju gore navedene bolestii u bilo kojoj fazi i sportašima.
Što se tiče zdravih ljudu koji nemaju zdrastvenih teškoća, oni mogu nabaviti Q 10 od 100 mg i uzimati preventivno 1 kapsulu dnevno.
Šaljem običnom poštom, poštarina + 20 kn ili sa HP Expres, + 50 kn, plaćanje pouzećem.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh