Ovaj oglas je istekao!

ORBEA električni bicikl KERAM ASPHALT 30 titanium 2019

Ekupi D.o.o. (Prikaži sve oglase)
Oglas pregledan: 88 puta
Šifra oglasa: 3831134

cijena: 15.999 kn
Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Bosch pogonska jedinica Active Line (40Nm) Cruise (250Watt)Uživajte u inovativnosti i istražite nepoznata mjesta i njihovu povijest, oslanjajući se na neprestanu podršku vrlo tihog eBike pogona dizajniranog za male avanture poput ove. Budući da je diskretno integriran u okvir bicikla, ne zahtijeva pažnju i omogućuje vam da doživite, otkrijete i opustite se po vlastitim uvjetima. Bez ometanja neobičnih zvukova, samo blagi prijelaz granice od 25km/h s minimalnim otporom pedaliranja. Pogonska jedinica je također dostupna s funkcijom pedaliranja unazad.

Tiha, ali moćna pogonska jedinica je najbolja u svojoj klasi i nudi značajan plus u užitku u vožnji, kao i poboljšano rukovanje zbog male težine i smanjene veličine.

BEZBRIŽNO UŽIVANJE

Inovativni koncept pogona omogućava vrlo malu težinu motora od samo cca. 2,9 kg.

NAGRAĐIVANI DIZAJN

Bosch postavlja nove standarde s gracioznim oblicima i prekrasnim linijama. Novi Active Line već je osvojio nagradu Red Dot Design.

SMANJENO HABANJE

Značajka detekcije smjene stupnja prijenosa na novom Active Line štiti dijelove i osigurava lagane i glatke promjene stupnjeva prijenosa.

ČISTI UŽITAK VOŽNJE

Tih i pouzdan Bosch motor pruža još veći užitak u vožnji.

ISKUSTVO VOŽNJE

Lagano ubrzanje pruža prirodan osjećaj vožnje - s minimalnim otporom pedaliranja na 25km/h.

IZVANREDNA PODRŠKA

Inteligentna tro-senzorska pogonska jedinica uzima više od 1.000 mjerenja u sekundi kako bi se osigurala karakteristika blage snage.

SMART PODRŠKA

Pogonska jedinica za istraživače.BOSCH BATERIJE

Bosch baterije ugrađene u električne bicikle sastavljene su od litij-ion ćelija ergonomskog dizajna i dugog vijeka trajanja. Litij-ion ćelije imaju visoku gustoću i mogu pohraniti više energije uz relativno nisku težinu. Baterije ugrađene u Orbea bicikle imaju u prosjeku 2.5 kg i jedne su od najlakših na tržištu. Bosch BMS sistem provjerava i štiti litij-ionske ćelije od previsokih temperatura, preopterećenja i dubokog pražnjenja.

Ovisno o terenu, težini vozača i načinu vožnje moguć je domet u rangu od 90-ak kilometara s jednim punjenjem. Vrijeme punjenja je cca. 2.5 sata za 50%, cca. 5 sati za 100% kapaciteta. Na ADAC testu provedenom u jesen 2015. godine Bosch baterija je prošla kroz 1.515 ciklusa punjenja nakon čega joj je kapacitet pao ispod 30% - to je dovoljno za otprilike 57.000 km!

Napomena:Bicikl dolazi sastavljen, sa 0 servisom i spreman za vožnju.
Popis ovlaštenih servisa pronađite ovdje.

Povratak na vrh