Olympia električni bicikl MAGNUM COMFORT M 14

Oglas je aktivan od 16.01.2020.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 4252166

cijena: 15.673 kn

Opširnije o oglasu

Magnum je Električni bicikl s disk kočnicama za bicikliste koji žele ponovo otkriti originalnu tehnologiju potpomognute vožnje: uživajući u ljepoti okolnog krajolika i savladavajući znatne udaljenosti bez obzira na brzinu. Ovaj novi model koristi motor Ananda, koji je Olympia osmislila posebno za trekking i gradsku vožnju, s kompaktnim dimenzijama, koji pokreće 522-Wh LG baterija, skladno integrirana u oblik kosih cijevi kostura bicikle.

Pogon je opremljen senzorom snage. Elektroničko dodavanje snage samom motoru je vrlo intuitivno, za jednostavno i zabavno pomaganje prilikom samog pedaliranja.

Bicikl nudi ugodno i komforno sjedenje pošto se u cijevi sjedala nalazi amortizer koji ublažava udarce i podesivim volanom za još veći komfor. Bicikl sadrži prednje i stražnje Hidraulične kočnice za još veću sigurnost i ugodno kočenje.

Lagana aluminijska konstrukcija za jednostavan prijenos. Svestrani bicikl za svakodnevno korištenje. Bicikl podržava postavljanje dodatne opreme kao što su košare, bisage, dj. sjedalice i sl.

Bicikl je opremljen svjetlima, blatobranima i nosačem tereta odostraga i naprijed. Bicikl ima nogaru i zaštitu za lanac.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh