Ovaj oglas je istekao!

Sprej protiv komaraca, krpelja i insekata-Ballistol

ARGUS elektronika d.o.o. za trgovinu i usluge (Prikaži sve oglase)

Telefon  01/3097-084, 095/801-1024

Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 1796611

Cijena:
4 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Opširnije: Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata vas pouzdano štiti do 6 sati od uboda komaraca, tropskih komaraca, tigrastih komaraca, ce-ce muha, tropskih insekata, krpelja i niza drugih nametnika. Dovoljno je pritisnuti sprej na kožu, razmzati ga na što veću površinu i bezbrižno provoditi vrijeme u područjima gdje postoji velik broj insekata. Za zaštitu lica stavite malu količinu spreja u ruku te razmažite po licu.Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata je toksikološki potpuno bezopasan te se uspješno koristi na svim kontinentima i u svim klimatskim uvjetima.

Rezultat dermatoloških testiranja je : \"Vrlo dobar\".

Mješavina biljnih ulja u ovom spreju djeluje blagotvorno na vašu kožu, štiti ju od dehidracije te ima iznimno ugodan miris. UV-B filter u ovom spreju štiti vašu kožu od štetnog utjecaja sunčevih zraka. Idealan je pratitelj svakog planinara, ribiča, lovca, biciklista, šetača, kupača i nezamjenjiv partner svakome tko se želi osigurati od uboda neželjenih insekata.

Ballistolov sprej protiv komaraca, krpelja i insekata su testirali lovci, ribiči i planinari te su njihove preporuke i iznimno zadovoljstvo samim proizvodom bili razlog zbog kojeg je Argus elektronika d.o.o. odlučila uvrstiti ovaj proizvod u svoj prodajni asortiman.

Odgovorno tvrdimo da je ovo sredstvo jedno od najefikasnijh načina zaštite od neželjnih uboda !

Dostupni su modeli od 10 ml ( 30 kn ) i 100 ml ( 80 kn )