Ovaj oglas je istekao!

Digitalna noćna optika Yukon Photon 4,6x42L (novi model)

Lapis Plus d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  01/4668-785

Oglas je aktivan od 18.11.2016.
Oglas otvoren: 1840 puta
Oglas vidljiv u rezultatima: 0 puta
Šifra oglasa: 1176365

cijena: 3.498 kn
približno: € 464

Opširnije o oglasu

Opširnije: **Prodaja uz račun, s jamstvom i svim dozvolama **

Photon XT sa ugrađenim laserskim IC osvjetljivačem valne duljine 780 nm. Zahvaljujući velikom vidnom polju i optimalnom stupnju povećanja ciljnik s lakoćom koristimo za praćenje pokretnih meta. Končanica uređaja ima osvjetljenu točku s 11 stupnjeva osvjetljenja. Tubus mu je 30mm što omogućava montiranje Photona na cijeli niz oružja primjenom već dobro poznatih rješeja i nosača. Ciljnik Photon je dizajniran za lov, sportsko streljaštvo, osiguranje, osmatranje... Nema mogućnost spajanj dodatnog napajanja.Osnovne odlike Photon ciljnika:

- Korištenje danju i noću.

- Veliki otklon oka (60mm)

- Izbor između više integriranih elektronskih končanica.

- Montiranje pomoću standardnih 30mm nosača.

- Displej visoke rezolucije.

- Ugrađeni IC iluminator s trostupnjevnim podešavanjem snage.

- Učinkovit i uz korištenje nevidljivih IC osvjetljivača.

- Integrirani video izlaz za snimanje lova ili osmatranog.

- Lagani i kompaktni.

- Mil-std-1913 Weaver šina za spajanje dodatne opreme.

*****************************************************************************************

Skrećemo pozornost da je ovaj uređaj nosi jamstvo i uz njega dobivate originalan račun te je za isti osiguran servis. Pored navedenog, uvežen je u skladu sa svim propisima i pratećim dozvolama za uvoz i kao takav legalan za korištenje i kupnju u RH (dokazivo serijskim brojem uređaja i originalnim računom).

Dalje skrećemo pozornost na činjenicu da uvoz iz zemalja izvan EU kao i prijenos unutar EU, noćnih ciljnika, kvalitetnijih termovizijskih uređaja i slične opreme podliježe obvezi ishođenja dozvola (za onoga tko tu robu i uvozi ili prenosi). Jednako tako, otprema na servis iste te povrat sa servisa od proizvođača također podliježe ishođenju dozvola.

Obveza ishođenja dozvole pada na pravno lice koje je registrirano za predmetnu djelatnost. te istu nije u mogućnosti ishoditi fizičko lice, vlasnik uređaja.

U tom smislu je unošenje iste opreme u R.H. ili njeno iznošenje u druge zemlje bez dozvole protuzakonito u smislu nelegalnog prijenosa ili uvoza i izvoza vojne opreme.

Stoga skrećemo pozornost kupcima da paze gdje i od koga kupuju takvu opremu. Vrlo je vjerojatno da kupovina takve opreme od fizičkih lica koja za to nemaju valjan račun ili lica koja nisu u mogućnosti izdati valjan račun ujedno znači i nepostojanje jamstva i nemogućnosti vanjskog servisiranja uređaja, neovisno što isti tvrdili.

Ovdje, napominjemo još jednom da nismo u mogućnosti organizirati servis robe koja nije kupljena kod nas kao distributera ili kod naših trgovaca partnera koji prodaju našu robu. Upućujemo sve koji imaju neispravne noćne i digitalne optike ili termovizije da se obrate onima od kojih su ih i kupili. Činjenica je da nam se javljaju kupci koji su takvu opremu kupili preko oglasa i obraćaju se nama kao distributerima za servis. To je osobito često slučaj kod nekih digitalnih ciljnika (brza potrošnja baterija, gubitak slike...). Vrlo je vjerojatno da je tu riječ o prodaji servisiranih ili defektnih optika, ili kopija koje nepoznatim kanalima ulaze u RH. Na žalost, u tim im slučajevima nismo u mogućnosti pomoći.

To se osobito odnosi na uređaje za koje je potrebno ishoditi dozvolu za otpremu na vanjski servis.

Zato budite sigurni da imate valjan račun i valjano jamstvo domaće tvrtke. Svaki proizvod mora imat na sebi deklaraciju s podacima o uvozniku.

Ispis
Povratak na vrh