Rukavica za kućne ljubimce (psi i mačke)

Lokacija  Travno, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  091/881-5506

Oglas je aktivan od 08.08.2019.
Oglas otvoren: 108 puta
Šifra oglasa: 3893489

cijena: 50 kn
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

Rukavica za kućne ljubimce.

Rukavica pruža vašim kućnim ljubimcima predivno opuštajuću masažu i njegu kože, a da pri tome ne povrijedi njihovu kožu.
Na poleđini rukavice nalazi se mekani dizajn mreže za dobru ventilaciju ruke, te je rukavica udobna za nošenje. Može se koristiti na suho ili mokro.
Ova rukavica ne samo da umanjuje količinu dlake ostavljene na namještaju, odjeći ili u automobilu, ona može pomoći u smanjenju alergena u zraku radi čišćeg, zdravijeg disanja.

Značajke i pojedinosti:

-Eko materijal koji ne šteti koži ili zdravlju ljudi ili kućnih ljubimaca. Rukavica za njegu kućnih ljubimaca je jednostavno dizajnirana s mekanim silikonom na površini i izdržljivom i prozračnom mrežom na stražnjoj strani rukavica.
Rukavica oponaša dodir vaše ruke za laganu i opuštajuću masažu. Ova fleksibilna rukavica za dotjerivanje čini vašeg ljubimca sretnim i zadovoljnim.

Savršeno za duge, kratke i kovrčave pse, mačke, konje i druge kućne ljubimce, rukavica za kućne ljubimce može brzo, nježno i učinkovito ukloniti dlaku. Dlaka koja se četka, lijepi se na rukavicu, što olakšava guljenje i bacanje dlake sa rukavice.

Skladištenje:
Nakon završetka rukavicu postavite na suho i prozračeno mjesto, izbjegavajte izravnu sunčevu svjetlost i visoke temperature.

Lako se čisti - preporučuje se ručno pranje, perivo u perilici rublja na 40°.

Veličina proizvoda (D x Š x V): 23.00 x 17.00 x 0.50 cm

Cijena jedne rukavice je 50 kn a dvije (lijeva i desna) 70kn

Moguća je dostava.
Kontaktirati me možete na broj 091/8815-506
Možete me nazvati ili poslati poruku na WhatsApp ili Viber.
Dražen.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga
Povratak na vrh