Ovaj oglas je istekao!

Punjiva interaktivna fleksibilna riba za USB mačke 30 cm

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 472 puta
Šifra oglasa: 5033772

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Punjiva interaktivna fleksibilna riba za USB mačke 30 cm
3D plišana riba koja skače pokreće prirodne lovačke instinkte vaše mačke. Izgled, oblik i mehanika akcije oponašaju kretanje prave ribe. Riba reagira pokretom svaki put kad je mačka dotakne šapom. Ako mačić prestane dodirivati ribu - prestat će se kretati nakon nekog vremena (dok je ponovno ne dotakne).

UGRAĐENI MEHANIZAM - Interaktivni som ima ugrađeni mehanizam za skakanje. Nakon dodirivanja ili bacanja na tlo, igračka počinje pomicati rep i skakati određeno vrijeme, oko 15 sekundi. Takva igračka ponudit će mački zabavu u odsutnosti vlasnika i promicati tjelesnu aktivnost - što je vrlo važno za lijenčine na kauču.
USB punjenje - Riba ne treba bateriju jer se puni putem USB priključka ekonomično je rješenje, jer ne morate kupovati baterije ili brinuti o ponestalju i nećete ih imati s vremena na vrijeme. zalihe kod kuće. Komplet ima USB kabel za punjenje od 30 cm.
OBLIK RIBE - Igračka je mekana plišana igračka u obliku ribe izrađena u 3D tehnici. Ima vrlo stvaran izgled i dimenzije koje nalikuju pravoj ribi - i kao što znate, mačke vole ribu.
LAKO SE ČISTI - Materijal od kojeg je izrađena igračka lako se održava čistim, jer se može oprati u perilici rublja ili ručno na 30 stupnjeva. Sve što trebate učiniti je ukloniti mehanizam iz unutrašnjosti ribe. U međuvremenu se može napuniti tako da mačka ima igračku koja je uvijek spremna za igru.
SPECIFIKACIJA – materijal: pliš/ata; boja: zelena/bijela; dimenzije (duljina / širina / dubina): 30x14x4cm; težina 85g; težina u pakiranju: 162g.
Materijal: plišani / vata
boja: zelena/bijela
dimenzije (duljina/širina/dubina): 30x14x4cm
težina 85 g
težina u pakiranju: 162g