Ovaj oglas je istekao!

Matrice sa tekstom (karaoke) za pjevanje uz klavijature, 5000 fajlova

Lokacija  Ploče, Dubrovačko-neretvanska

Telefon  +387 63 681 889

Oglas pregledan: 1988 puta
Šifra oglasa: 4412427

Cijena:
25,22 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

KARAOKE midi fajlovi za puštanje na klavijaturama, računalu, laptopu, tabletu ili mobilnom telefonu. Na samo jednom CD disku dobivate snimljenu kompletnu kolekciju svih kvalitetnih karaoke midi fajlova do sada napravljenih, a radi se o izboru od čak 5.000 midi karaoke fajlova sa uključenim i novitetima i svim dobro poznatim starim hitovima domaće zabavne i narodne glazbe za samo 190 kuna, a uz to na istom CD disku kao poklon dobivate i programe za puštanje karaoka na računalu, laptopu, tabletu ili pametnom telefonu. Ove karaoke je moguće puštati i na klavijaturama kao glazbene midi matrice koje zvuče kao u originalnoj pjesmi samo što se ne čuje pjevačev glas umjesto kojeg vi možete pjevati na javnim nastupima, zabavama ili po doma za svoj gušt (znači kad se puste ovi karaoke midi fajlovi čuje se samo glazbena - orkestarska pratnja bez pjevačevog glasa, kao da vas prati cijeli bend dok pjevate), a ovi karaoke fajlovi za razliku od običnih midi fajlova u sebi sadrže i tekst pjesme koju puštate i koji možete pratiti na ekranu vaše klavijature dok pjesma svira, a pokazivač pokazuje ispod teksta dokud je pjesma došla. Osim toga možete prema svojim potrebama lako mijenjati intonaciju pjesme koja vama odgovara, kao i brzinu pjesme, tako da je uz ove midi karaoke baš svakome jednostavno da se okuša kao pjevač. Ova mogućnost mijenjanja brzine je vrlo korisna i za glazbenike koji žele da nauče svirati neku pjesmu koja im je inače u originalu prebrza da bi čuli točno što je odsvirano, pa na ovaj način mogu po želji usporiti pjesmu sve dok ne čuju točno kako je odsviran svaki ton u pjesmi, a ako koriste jedan od programa koji se nalazi na ovom CD disku, uz to što mogu usporiti pjesmu da bi sve lijepo čuli, program im na slici klavijature pokazuje i točne tonove koje trebaju pritisnuti, tako da je na ovaj način moguće vrlo lako naučiti svirati i najteže pjesme.
Šaljem i poštom u svako mjesto u Hrvatskoj, a CD disk sa karaoke fajlovima plaćate poštaru prilikom preuzimanja pošiljke samo 190 kuna plus 29 kuna za troškove poštarine.

Moguće je slanje i u inozemstvo online putem Interneta, u bilo koje mjesto na svijetu.

Ovaj CD disk sa karaoke fajlovima možete poručiti tako da ostavite svoju adresu u poruci na ovom oglasniku ili na e-mail adresu: [email protected] ili na broj mobitela i Viber broj 00387/63/681-889