Ovaj oglas je istekao!

Biciklistička torba za telefon – vodootporna 5

Haloorodje.si Spletna Trgovina Rok Groznik s.p. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Botinec, Zagreb - Okolica, Grad Zagreb

Telefon  +38669731944

Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5034236

Cijena:
13,27 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta: Ostala oprema za bicikle

Opširnije o oglasu

Biciklistička torba za telefon – vodootporna 5
Izvrsna, praktična torba koja se nalazi izravno na upravljaču i okviru kotača. Savršen je za spremanje telefona i drugih manjih predmeta, poput ključeva. Pogodno za većinu telefona i pametnih telefona dijagonale do 5,5 inča.

Ne morate nositi ruksak i ne morate puniti džepove hlača. Kartu možete pohraniti u torbu, što torbu čini izvrsnom za biciklističke izlete. Torba je prostrana. Lako se pričvršćuje i uklanja kako biste torbu mogli ponijeti sa sobom kada napustite bicikl.

Cijela stvar je otporna na prskanje - možete je koristiti na kiši. Prednja ploča izrađena je od prozirnog, izdržljivog filma koji "prevodi" dodir, što ga čini idealnim za dodirne uređaje. Zahvaljujući tome, ne morate vaditi telefon iz torbe, što je posebno važno na kiši. Također možete jednostavno koristiti fitness aplikacije na telefonu ili razgovarati na zvučniku dok vozite bicikl. Torba se može postaviti na bočnu stranu kormila ili na oslonac sjedala.

je izvrstan za spremanje telefona i drugih sitnih
savršen je za biciklističke izlete
cjelina je otporna na prskanje
Prednja ploča izrađena je od prozirnog, izdržljivog filma koji "prevodi" dodir, što ga čini idealnim za uređaje na dodir
Torba se može montirati na upravljač ili na oslonac sjedala