Ovaj oglas je istekao!

Babydoll Snowflake s tanga gaćicama

Patronus j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Osijek, Osječko-baranjska

Telefon  099/457-5009

Oglas pregledan: 376 puta
Šifra oglasa: 3800785

cijena: 90 kn
Osnovni podaci
Vrsta odjeće: ženska

Opširnije o oglasu

Želite dati dodatnu dimenziju vašoj ženstvenosti, senzualnosti, renesansnoj ljepoti?

Izaberite Snowflake babydoll, koji svojom prozračnošću i izgledom nudi ono što vi želite!

Dostupan je u XXL veličini.

Nježan je i blag prema tijelu, te udoban za nošenje zahvaljujući svome sastavu (95% poliester, 5% spandeks), a to ga ujedno čini i lakim za održavanje.

Neka vaša ženstvenost dobije puni sjaj!Napomena: zbog svjetlosnih efekata na fotografijama, gustoća i providnost materijala u stvarnosti može blago odstupiti od ilustracije.

Boja: crna
Kataloški broj: 26-00
Brand: Vivian Bee
Veličina: XXL
Materijal: 95% poliester, 5% spandeks

Naše pošiljke sa erotskim donjim rubljem uvijek su potpuno i anonimno zapakirane i niti na koji se način ne može razaznati sadržaj u njima. Ne sadrže nikakva specifična obilježja niti ikakve insinuacije, tako da je vaša anonimnost zajamčena.

Načini plaćanja: plaćanje se vrši gotovinom pri preuzimanju ili uplatom na naš transakcijski račun. Naš IBAN glasi: HR68 2484 0081 1350 96520. Prije uplate na transakcijski račun, obavezno zatražite od nas ponudu s pozivom na broj. Plaćanje pouzećem se podrazumijeva.

Isporuka: 2 do 4 radna dana od primitka uplate. Iznimno može potrajati duže u slučaju više sile (meteorološke nepogode) ili u slučaju da je riječ o dostavi na otoke, jer u tom slučaju ovisimo o dinamici isporuke dostavne službe.

Dostava: ovisno o dogovoru i načinu plaćanja, dostavu vršimo putem Hrvatske pošte d.d. ili putem HP Expressa. Cijenu dostave plaća kupac i ona nije uključena u cijenu istaknutu u oglasu. Ukoliko koristimo uslugu Hrvatske pošte, tada se cijena dostave kreće između 21 i 26 kn, a kada koristimo dostavu putem HP Expressa, tada cijena iznosi od 35 do 50 kuna. Vi odlučujete koju uslugu želite koristiti, stoga ćemo se prigodom kupnje, a prije slanja pošiljke, prvo konzultirati s vama.

Osim dostave, moguće je i osobno preuzimanje na našoj lokaciji u Osijeku. Ukoliko želite osobnu dostavu na Vašu lokaciju u Osijeku, tu uslugu naplaćujemo 15 kuna.

Nastavno na dostavu i isporuku, moguće je dogovoriti i ukrasno pakiranje artikla, u sjajni papir i sa ukrasnom mašnicom. Tu uslugu vršimo isključivo po Vašoj želji i naplaćujemo je 10 kuna. Napominjemo da ne možemo jamčiti za postojanost mašnice u slučaju slanja poštom, iako imamo prilično dobra iskustva po tom pitanju.

Povratak na vrh