Ovaj oglas je istekao!

Babydoll A-blithe s tangicama

Patronus j.d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Osijek, Osječko-baranjska

Telefon  099/457-5009

Oglas pregledan: 92 puta
Šifra oglasa: 3801787

Cijena:
7,96 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta odjeće: ženska

Opširnije o oglasu

Trebate poklon s crvenom mašnom za nekog zbilja posebnog? A možda ste vi taj poklon?
Senzualni i zavodljivi A-Blythe babydoll s crvenom mašnom je pravi odgovor za vaša pitanja.

Zavodljiv i udoban, nježan na koži (65% pamuk, 35% poliester- lak za održavanje) dat će vašem sjaju jednu dimenziju više.
Dostupan je u univerzalnoj veličini (grudi 80-95 cm, struk 70-90 cm, duljina odjevnog predmeta 72 cm), i kao stvoren da dovoljno sakrije, ali i dovoljno otkrije.

I ne zaboravite, uvijek je pravo vrijeme za poklone!

Proizvodi koje prodajemo nalaze se ISKLJUČIVO na našem skladištu u Osijeku.

Naše pošiljke sa erotskim donjim rubljem uvijek su potpuno i anonimno zapakirane i niti na koji se način ne može razaznati sadržaj u njima. Ne sadrže nikakva specifična obilježja niti ikakve insinuacije, tako da je vaša anonimnost zajamčena.

Načini plaćanja: plaćanje se vrši gotovinom pri preuzimanju ili uplatom na naš transakcijski račun. Naš IBAN glasi: HR68 2484 0081 1350 96520. Prije uplate na transakcijski račun, obavezno zatražite od nas ponudu s pozivom na broj. Plaćanje pouzećem se podrazumijeva.

Isporuka: 2 do 4 radna dana od primitka uplate. Iznimno može potrajati duže u slučaju više sile (meteorološke nepogode) ili u slučaju da je riječ o dostavi na otoke, jer u tom slučaju ovisimo o dinamici isporuke dostavne službe.

Dostava: ovisno o dogovoru i načinu plaćanja, dostavu vršimo putem Hrvatske pošte d.d. ili putem kurirske službe. Cijenu dostave plaća kupac i ona nije uključena u cijenu istaknutu u oglasu. Ukoliko koristimo uslugu Hrvatske pošte, tada se cijena dostave kreće između 21 i 26 kn, a kada koristimo dostavu putem kurirske službe, tada cijena iznosi okvirno od 25 do 50 kuna, ovisno o kuriru i žurnosti dostave. Vi odlučujete koju uslugu želite koristiti, stoga ćemo se prigodom kupnje, a prije slanja pošiljke, prvo konzultirati s vama.

Osim dostave, moguće je i osobno preuzimanje na našoj lokaciji u Osijeku. Ukoliko želite osobnu dostavu na Vašu lokaciju u Osijeku, tu uslugu naplaćujemo 15 kuna.

Nastavno na dostavu i isporuku, moguće je dogovoriti i ukrasno pakiranje artikla, u sjajni papir i sa ukrasnom mašnicom. Tu uslugu vršimo isključivo po Vašoj želji i naplaćujemo je 10 kuna. Napominjemo da ne možemo jamčiti za postojanost mašnice u slučaju slanja poštom, iako imamo prilično dobra iskustva po tom pitanju.

Po pitanju povrata, poštujemo u cijelosti Zakon o zaštiti potrošača. Tako, uz pošiljku i račun, Vam dostavljamo i obrazac za slučaj povrata proizvoda. Značajno je napomenuti da za otpakirano donje rublje, a sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, iz higijenskih i zdravstvenih razloga nismo u mogućunosti prihvatiti povrat.

Ukoliko ste dobili proizvod koji je oštećen, molimo da nas o tome smjesta obavijestite na naš broj telefona dostupan na ovoj stranici i na svakom našem oglasu. Nakon toga, trebat ćete nam na našu e-mail adresu dostaviti fotografije i opis oštećenja. Tada ćemo dogovoriti na koji ćemo način namiriti nastalu štetu: slanjem novog proizvoda ili povratom vaših uplaćenih sredstava. Ukoliko ne reklamirate oštećenje odmah po primitku pošiljke, nećemo na žalost moći prihvatiti vašu reklamaciju.

Stalo nam je do vašeg mišljenja, stoga molimo da sve vaše želje, sugestije, pritužbe, primjedbe, komentare, prijedloge ili dosjetke uputite na našu e-mail adresu: [email protected]. Bit će nam zadovoljstvo proučiti ih, te vam se očitovati u najkraćem mogućem roku, svakako ne dužem od 3 dana.

Za sva vaša pitanja i potrebne informacije svakodobno vam stojimo na raspolaganju na broj telefona +385 99 4575009 (to podrazumijeva i SMS poruke, WhatsApp i Viber) te na našoj e-mail adresi: [email protected]

Zahvaljujemo na vašem vremenu i posjeti našoj trgovini, te vam želimo ugodan dan.