Ovaj oglas je istekao!

Zagreb-Medicinski dokazi iscjeljenja duhovnim putem, liječničko predavanje

Lokacija  Grad Zagreb

Telefon  098/327-429

Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 3839801

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci

Opširnije o oglasu

U sklopu niza stručnih predavanja u više od 120 zemalja svijeta, Medicinsko-znanstvena stručna grupa (MWF) organizira Informativno liječničko predavanje na temu:
MEDICINSKI DOKAZI iscjeljenja duhovnim putem pomoću učenja Brune Gröninga

Lokacija:
ZAGREB, Miramarska br. 24, HOTEL INTERNATIONAL, termin: 05. 05. 2019.g. (nedjelja) s početkom u 19.00h

Rok za prijavu: 03.05. na mail: [email protected] kako bismo mogli organizirati odgovarajući broj mjesta za sjedenje. U prijavi navesti broj osoba koje dolaze sa vama i jedan od
ponuđenih gradova u kojemu biste slušali predavanje. Ulaz je slobodan.

Bruno Gröning je postao poznat u javnosti 1950-tih godina zbog masovnih iscjeljenja koja su se događala u njegovu prisustvu, diljem Njemačke. U medijima ga često nazivaju “čudotvorni doktor”, tu je za sve ljude, ne traži novac, ni bilo kakve druge formalnosti. Prvo stotine, zatim tisuće, a onda i deseci tisuća tražitelja pomoći hrle k njemu. “Ne postoji neizlječivo – Bog je največi liječnik”, bile su njegove riječi i nezamislivo se dogodilo, brojni bolesnici su ozdravili: hromi hodaju, slijepi ponovno vide… Bruno Groening (1906.-1959.) ostavio je iza sebe znanje o primanju duhovne snage.

Danas se kao i tada događaju iscjeljenja, čak i od neizlječivih bolesti. Činjenice govore za sebe: iscjeljenja od raka, angine pektoris, reume, osteoporoze, oslobođenje od ovisnosti o drogama i od drugih ovisnosti. Iscijeljenja mogu nastupiti kod djece, mladih i odraslih, bez obzira na dob i vrstu opterećenja. Iscjeljenja se zapisuju i liječnici ih temeljito provjeravaju, kometiraju i arhiviraju, a gdje je moguće prilažu se nalazi neovisnih liječnika, koji sve to potvrđuju.
Prijatelji se sastaju na satovima Zajednica kako bi zajednički primali iscjeljujuću snagu i podijelili svoja iskustva i doživljaje pomoći ili iscjeljenja. Tada se također mogu dogoditi spontana iscjeljenja, čak i od dugogodišnjih organskih oboljenja.

Svatko je slobodan pridužiti se Krugu prijatelja i isto tako ga u bilo koje vrijeme i bez ikakvih obveza napustiti. Ne postoje članarine ili neke druge pravne ili financijske obveze u Krugu prijatelja Brune Gröninga. Svi se troškovi podmiruju isključivo dobrovoljnim prilozima.
Prema učenju Brune Groeninga nema medicinskih savjetovanja, terapija ni pregleda. Također se preporučuje nastavak posjeta liječniku i korištenje terapije koju je liječnik odredio.

Sadržaj predavanja:
-medicinski dokazana iscjeljenja bit će kratko i jednostavno objašnjena uz prezentaciju medicinskih nalaza prije i poslije iscjeljenja;
-iscjeljene osobe izvještavaju kako su se oslobodile od organskih oboljenja i duševnih smetnji, što se često smatralo neizlječivim;
-izvještaji o doživljajima mladih ljudi: oslobođenje od alergija, strahova, depresija, ovisnosnosti o drogama, alkoholu i dr.
Tijekom predavanja moguće je da posjetitelji osobno dožive iscjeljujuću snagu.
Ulaz je slobodan, a za dobrovoljni prilog bit ćemo zahvalni.

Više informacija: www.bruno-groening.org, www.bruno-groening-film.org
Organizator:Krug prijatelja Brune Gröninga
Snimljen je i dokumentarno-igrani film: FENOMEN BRUNO GRONING kojega možete pogledati na službenom youtube kanalu: youtube.com/BrunoGroeningOrgHR

PRIMJERI ISCJELJENJA
(vidi i stranicu na Internetu: www.bruno-groening.org gdje je obrađeno 200-tinjak slučajeva, a u arhivi se nalazi više tisuća medicinski dokumentiranih iscjeljenja)
Luise H. (70)
Iscjeljenje od proširenih vena
Nekoliko godina nakon rodenja mog sina (prije više od 30 godina) dobila sam proširene vene na obje noge. Godinama se stanje vena pogoršavalo. Posebno loše bilo je za vruceg vremena. Tada sam morala podizati noge, mogla sam samo kratko hodati i voziti bicikl. Kad sam se kupala, bolovi su bili na rubu izdržljivosti.
Negdje 1976. godine otišla sam ortopedu. Preporucio mi je operativno odstranjenje vena. Taj zahvat sam ipak odbila jer sam od nekih ljudi cula da se one mogu ponovno vratiti. U ožujku 2005. godine saznala sam za Ucenje Brune Gröninga i od tada sam primala Heilstrom. Izmedu rujna i listopada 2006. godine primijetila sam da ponovno mogu hodati bez bolova. Vidljive vene su nestale. Ponovno sam mogla uživati u kupanju, mogu pješaciti na duge staze i voziti se biciklom bez problema. Ne trebam više ni kremu, a tijekom vruceg vremena ne moram više podizati noge. Jako sam se tomu veselila. Ponovno sam postala radosna osoba.

Helmut H. (32)
Iscjeljenje od ovisnosti o alkoholu
U dvadesetoj godini života, 1992. godine, poceo sam redovito uzimati alkohol. Ono što je pocelo s dva puta tjedno, uskoro se dogadalo sve cešce. Stalno sam se jako opijao. To je dovodilo do teških svada u braku i obitelji. Moja supruga je htjela razvod, a ja sam i dalje pio. Nisam mogao prestati. Za Ucenje Brune Gröninga saznao sam 3. lipnja 2006. godine i od tada sam primao Heilstrom. Posljednji put sam se jako napio 9. srpnja. Od 16. srpnja više ne uzimam alkohol. Nisam imao nikakve simptome odvikavanja. U braku mi se otvorio put prema harmoniji, rastava se više ne spominje. Život mi ponovno ima smisla i vrijedan je življenja.