Zapošljavaju Tifon, Pfizer, Pepco i mnogi drugi! Provjerite ponudu i zaposlite se

Pogledajte bogatu ponudu poslova na portalu posao.hr i aplicirajte još danas jer život je prekratak za dosadan posao!

KFC zapošljava na poziciji voditelj smjene (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 4.3. Potrebni uvjeti su sposobnost u organizaciji i vođenju ljudi te iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Posao obuhvaća sudjelovanje u operativnim zadacima restorana, upravljanje timom zaposlenika restorana tijekom smjene, osiguravanje vrhunske kvalitete proizvoda, brigu o gostima i načinu usluge. Poslodavac nudi plaćeni trening, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost napredovanja te bonus i nagrade. Prijavite se.

Pfizer zapošljava na poziciji Oncology Medical Manager (m/ž). Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i široke mogućnosti za profesionalni razvoj. Za poslove su potrebni radno iskustvo u znanostima, a poželjno je trogodišnje iskustvo u onkologiji. Traži se dobro razumijevanje lijekova i kliničkih istraživanja. Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 4.3. Prijavite se.

HRK S.A. traži Branch Managera (m/ž) za Hrvatsku. Prijavite se do 17.2. Posao uključuje odgovornost za cijeli tim u Hrvatskoj, za regrutaciju, trening i talent management; motiviranje zaposlenika za postizanje rezultata prodaje, organizacije i ostalo; kreiranje planova, prodajne strategije i ostalo. Potrebna znanja i kvalifikacije su minimalno trogodišnje iskustvo u prodaji labaratorijske opreme, fakultetska diploma, znanje o B2B, dobro poznavanje engleskog, kreativnost i strpljivost. Aplicirajte.

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava specijalista za poreze (m/ž) u Zagrebu. Visoka stručna sprema ekonomije, iskustvo u radu MS Office-a, SAP, znanje engleskog jezika te izražene analitičke i organizacijske vještine potrebni su uvjeti za prijavu. Prijave su otvorene do 14.2. Aplicirajte.

Tifon zapošljava gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Uvjeti su srednja stručna sprema, prednost na sličnim i istim poslovima, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost, poznavanje MS Office alata. Glavne odgovornosti su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta.Poslodavac nudi stabilno i sigurno radno mjesto, dinamičan i raznolik posao, mogućnost dodatne stimulacije na plaću. Rok prijave je 2.3. Prijavite se putem linka.

Jadranski Luksuzni Hoteli d.d. zapošljava na pozicijama: mesar (m/ž), vrtlar (m/ž), radnik u domaćinstvu (m/ž), slastičar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni kuhinjski radnik (m/ž). Rok prijave je 15.2. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca u ponudi i prijavite se ovdje.

Pepco zapošljava specijalista marketinga za prodajna mjesta (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 11.2. Potrebni su završena visoka ili viša stručna sprema, iskustvo na istim ili sličnim poslovima, napredno korištenje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office-a i ostalo. Poslodavac nudi siguran posao i stimulativna primanja, priliku za rast i usavršavanje, rad u međunarodnom ozračju i popust za zaposlenike. Aplicirajte.

Domino's pizza traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se.

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže radne snage na pozicijama: londiner (m/ž), pomoćni konobar (m/ž), spremačica (m/ž), recepcionar (m/ž), animator (m/ž), suradnik za odnose s gostima (m/ž), a la carte kuhar (m/ž). Poslodavac nudi smještaj i tople obroke, rad u dinamičnom i poticajnom okruženju, edukacije. Prijavite se i pogledajte ostale poslove ovog poslodavca na linku.

Lošinjska Plovidba - Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

Povratak na vrh