Upravo ste u potrazi za poslom? Odlično! Izdvojili smo za vas 10 poslova

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Elektro Mitja d.o.o. za montažu elektroinstalacija (kućnih i proizvodnih) traži samostalne električare (m/ž) za rad u Njemačkoj. Posebne pogodnosti poslodavaca osiguran su smještaj i prijevoz do radnog mjesta. Obvezno je prijašnje radno iskustvo, kao i sposobnost suradnje u timu, vozačka dozvola B kategorije i znanje njemačkog jezika (poželjno). Nudi vam se stimulativni dio plaće i regres. Sretno s prijavama.

Zanima vas rad u ugostiteljstvu? Caffe bar „Fjaka“ u potrazi je za simpatičnom, a ujedno i ozbiljnom osobom za radno mjesto konobara (m/ž). Kafić se nalazi na glavnom ulazu na Jarunsko jezero (Zagreb), a atomosfera i uvjeti rada odlični su. Kontaktirajte poslodavca telefonom, a više detalja potražite na linku.

Lkw Špoljarić d.o.o., poslodavac iz Novaka - Svete Nedelje,  zapošljava KV vozača (m/ž) u međunarodnom transportu. Potrebno vam je iskustvo od minimalno 3 godine. Poslodavac osigurava stan, a postoji mogućnost zapošljavanja i drugog supružnika. Svi zainteresirani kandidati više informacija oko prijave mogu potražiti na linku.  

Friland j.d.o.o., za palačinkarnicu Mama's na Malešnici, traži djelatnicu/djelatnika za rad. Osoba mora biti uredna i organizirana, kako bi se uklapala u profil idealnog kandidata/kandidatkinje za ovaj posao. Vrsni znalci u pravljenju palačinaka, što čekate? Klik na link.

Mali obiteljski pansion „Villa Kaštel“ s četiri zvjezdice u mjestu Povljana na otoku Pagu, dodatno profiruje svoj tim. Zapošljava voditelja recepcije (m/ž), za prijem, prijavu i komunikaciju s gostima, te za vođenje materijalnog poslovanja, koordinaciju s ostalim zaposlenicima, rad u e-visitor sustavu i hotelskom programu vođenja poslovanja. Ako tečno govorite engleski, informatički ste pismeni, nemate što čekati, prijavite se. Mala napomena: kandidati sa znanjem njemačkog jezika imaju prednost.

Restoran na Kvatriću (Zagreb) u potrazi je za pomoćnim kuharom/kuharom i radnikom (m/ž) za stalni radni odnos. Osnovne zadaće na ovom poslu uključuju pripremu povrća i pranje suđa. Odgovara vam posao i lokacija? Sve je jasno – aplicirajte.

Transport Borović iz Svete Nedelje zapošljava vozača C i E kategorije (m/ž) u međunarodnom prijevozu. Uvjeti rada su uredni, a možete očekivati i dva radna vikenda. Zainteresirani kandidati više detalja mogu provjeriti na linku.

Kamen Tunić d.o.o. traži djelatnika na postavi stepenica, klupica, spomenika i ostalih prozvoda od mramora i granita (m/ž). Smještaj i gablec osigurani su, posao je na neodređeno, a primanja su odlična. Prijavite se.

Restorani 'Do mora' i 'Starac i more' u ACI Marina na otoku Murteru (Jezera) zapošljavaju glavnog kuhara (m/ž) i pomoćne radnike (m/ž). Očekuje vas plaća iznad prosjeka, a smještaj i hrana osigurani su. Očekivani početak rada je 20.04. Više detalja doznajte klikom na link.

Valamar Riviera d.d. za poziciju: radnik na održavanju okoliša (m/ž) traži više izvršitelja u Poreču, Krku i Baškoj. Glavna zadaća na ovom poslu uređivanje je i održavanje zelenih površina, plaža i ekonomskih prostorija. Poslodavac osigurava smještaj i tople obroke. Vrijedi provjeriti oglas.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Vaš Oglasnik.hr

Povratak na vrh