U potrazi ste za poslom? Pogledajte ponudu za ovaj tjedan

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Deceuninck, globalno je aktivna tvrtka u dizajnu i razvoju profila za prozore i vrata, vanjske podove i ograde, krovne linije i obloge te interijere. Trenutno zapošljava planera proizvodnje (m/ž) u Svetoj Nedelji. Odabrana osoba će nakon detaljnog treninga biti odgovorna za planiranje proizvodnje i upravljanje materijalnim resusima za više proizvodnih linija. Riječ je o poslodavcu koji posluje u više od 90 zemalja i zapošljava više od 3 900 ljudi. Svakako je vrijedno pogledati ovaj natječaj i aplicirati do 05.06.

PLIVA Hrvatska d.o.o., najveća farmaceutska kompanija u Hrvatskoj i jedna od vodećih u regiji Jugoistočne Europe, proširuje svoj tim na tri pozicije i zapošljava: višeg menadžera u nabavi – kategorija službenih vozila (m/ž), medicinskog predstavnika (m/ž) i višeg stručnjaka za validaciju računalnih sustava (m/ž) u Zagrebu. Zahvaljujući velikom broju stručnjaka, inovativnoj tehnologiji i kontinuiranom ulaganju u proizvodni sustav, Pliva je u stalnoj ekspanziji. Ako biste voljeli biti dio ovog uspješnog tima, provjerite ponuđene pozicije i izvršite prijavu do 02.06.

Cuspis d.o.o., softverska je tvrtka osnovana 2005. godine, koja kontinuirano unapređuje svoja postojeća programska rješenja te kreira nove inovativne proizvode. Posluje u 5 zemalja, a sjedište ima u Londonu. Trenutno traži djelatnika/cu za radno mjesto voditelja/voditeljice ureda u Zagrebu. Idealan kandidat/kinja mora imati pozitivan stav i odgovornost prema poslu, izražene komunikacijske vještine te sposobnost rada pod pritiskom. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju službeni smartphone i laptop te niz drugih. Kojih? Provjerite u oglasu.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge ima dva raspisana natječaja i zapošljava na pozicijama: Mitarbeiterin/Mitarbeiter IT-Servicedesk i Mitarbeiterin / Mitarbeiter im Bereich IT bzw. Telekommunikation. Provjerite uvjete na linku. Ostalo je još jako malo vremena za prijavu...

American Embassy zapošljava na dvije pozicije. Traže se osobe za radna mjesta: Investigator (DEA) (m/ž) i Purchasing agent (m/ž) u Zagrebu.  Za prvu poziciju idealni su kandidati (m/ž) sa završenim (preddiplomskim) studijem iz područja prava, kriminologije i srodnih područja, kao i oni s trogodišnjim  iskustvom, te s visokom razinom poznavanja engleskog jezika. Da biste se odlično snašli u ovom poslu trebate odlično poznavati zakone i zakonske strukture u Hrvatskoj, Srbiji, BiH i Crnoj Gori. Trogodišnje iskustvo, s naglaskom na istraživanje narko slučajeva, prijeko je potrebno da biste perfektno obavljali ovaj posao. Godišnja plaća na ovoj poziciji iznosi impresivnih 283.431 kn, pa nemate što čekati. Ukoliko ste više zainteresirani za drugu poziciju, provjerite više detalja na linku. Očekuju vas jednako zanimljivi uvjeti...

Tvrtka Jeger d.o.o. osnovana je 1992. godine i trenutno nudi široku paletu svjetskih brendova na jednom mjestu. Za svoj tim u Svetoj Nedelji zapošljava web shop administratora (m/ž) koji će voditi, održavati web shop te zaprimati i realizirati online narudžbe. Potrebno vam je jednogodišnje iskustvo, srednja stručna sprema te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Detalje možete doznati u natječaju, a prijavu možete izvršiti najkasnije 10.06.

Makro 5 inženjering d.o.o., za graditeljstvo i usluge zapošljava voditelja gradilišta (m/ž) u Istri. Samostalno vođenje gradilišta visokogradnje, izvođenje i dokumentiranje građenja po ugovoru, organizacija radova te vođenje građevinskog dnevnika i građevinskih knjiga, osnovne su odgovornosti koje nosi ova pozicija. Primanja su i više nego impresivna i iznose od 13 000 kn do 17 000 kn! Ako ste diplomirani inženjer građevinarstva (VSS) ili inženjer građevinarstva (VŠS), a krasi vas petogodišnje iskustvo, nemate što čekati – prijavite se.

Europe Magnetic Therapy j.d.o.o. nudi zapošljavanje na radnom mjestu agenta call centra (m/ž) u Splitu. Riječ je o brzo rastućoj međunarodnoj tvrtci koja je prisutna u tri države i obavlja djelatnost telemarketinga. Od odabranog djelatnika očekuje se završena srednja škola, služenje računalom, spremnost na timski rad s voditeljima te s operaterima u call centru. Prijave se zaprimaju do 03.06.

InSky Solutions d.o.o., izrazito je mlada tvrtka, koju čine vrlo iskusni pojedinci. Core business tvrtke upravljanje je odnosa s korisnicima i korisničko iskustvo, odnosno CRM. Za svoj ured u Zagrebu zapošljavaju Data Scientista (m/ž). Stimulativna primanja, izdašni bonusi, mogućnost putovanja po cijeloj Hrvatskoj, rad od doma, dobra okolina za napredovanje, česta druženja unutar tima, tek su dio pozitivnih faktora koji vas mogu namamiti na prijavu. Ako smo u tome uspjeli - prijavite se.

Butan plin d.o.o.  zapošljava na poziciji: voditelj nabave (m/ž). Riječ je o jednom od vodećih distributera ukapljenog naftnog plina (UNP) u spremnicima i bocama u Hrvatskoj, a mjesto rada je Istarska županija. Potrebno vam je dvogodišnje iskustvo, a glavne odgovornosti koje vas očekuju obuhvaćaju izradu planova nabave  te rad na unapređenju poslovnih odnosa s postojećim dobavljačima. Ukoliko ste zainteresirani za navedeno radno mjesto, kliknite na link i prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj na koji bi se i prijavili, još više od 6.200 oglasa za zapošljavanje čeka Vas na portalu posao.hr. Provjerite ih i aplicirajte na vrijeme. 

Sretno u pronalaženju posla!

Povratak na vrh