Tražite POSAO? Provjerite tko sve ZAPOŠLJAVA i zaradite do 15.000 kn!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. U nastavku provjerite koji se poslovi nude i prijavite se brzom prijavom.

Studenac, maloprodajni je lanac kojeg čini više od 380 marketa i supermarketa unutar četiri dalmatinske županije te u Istri. Trenutno u svoj riječki tim pridružuje djelatnika na poziciji: voditelj prodavaonice (m/ž). Glavni zadaci koje ćete obavljati uključuju osiguravanje neometanog rada prodavaonice, izradu rasporeda djelatnika, prijem robe te sve administrativne poslove vezane uz rad prodavaonice. Poželjna razina obrazovanja je srednja stručna sprema, a trebate i prijašnje radno iskustvo, komunikativnost, urednost te predanost poslu. Ukoliko želite postati dio ovog tima, prijavite se putem linka.

Naton, za klijenta – uspješnu privatnu polikliniku u Zagrebu, specijaliziranu za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada i nutricionizam, zapošljava doktora medicine, spec. mikrobiologije i parazitologije (m/ž). Poslodavac vam nudi stalan posao, početnu neto plaću od 15.000 kn, dodatke na plaću u vidu božićnice, uskrsnice, regresa te brojne druge benefite. Ako imate završen Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz mikrobiologije i parazitologije, nemate što čekati – prijavite se.

Ziegler, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, zapošljava djelatnike za radno mjesto: projektanta – inženjera elektrotehnike (m/ž), za rad u Kutini i Zagrebu. Zaduženja koja vas očekuju obuhvaćaju vođenje projekata, projektiranje vatrogasnih vozila, izradu konstrukcijskih rješenja, pripremu i razvoj upravljačkog sustava za vatrogasno vozilo i brojne druge zadaće. Želite li raditi u rastućoj industriji, unutar mladog i ambicioznog tima? Ovo je prava prilika za vas – aplicirajte.

Pepco, europski diskontni lanac, zapošljava prodavače / blagajnike (m/ž) u Dubrovniku, Čakovcu te u Zagrebu. Poslodavac vam nudi siguran posao, priliku za napredovanje, prijateljsku organizacijsku kulturu, popust za djelatnike. Ako imate najmanje srednjoškolsko obrazovanje, volite raditi s ljudima i imate iskustvo rada u trgovini – javite se.

Aminess hotels & campsites poziva sve zainteresirane kandidate da se pridruže timu i postanu: recepcionari (m/ž) u Novigradu i Orebiću. Područja odgovornosti obuhvaćaju zaprimanje gostiju, izdavanje smještajnih jedinica prema utvrđenim rezervacijama, otvaranje i naplate računa za individualne goste, vođenje i arhiviranje recepcijske dokumentacije te niz drugih odgovornih zaduženja. Ako želite napredovati u području ugostiteljstva, ovdje imate priliku, budući da vas očekuju brojne edukacije i treninzi. Prijavite se.

Jet2.com Limited, poznatiji kao Jet2, britanska je niskotarifna zrakoplovna tvrtka koja obavlja redovite i čarter usluge. Za svoj tim u Puli, Splitu i Zadru zapošljava Restort / Airport Customer Helpera (m/ž). Očekuje vas izazovna zarada, a uz to i brojni treninzi i odlična atmosfera u timu. Okušajte svoju sreću klikom na link.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu. Neprestanim ulaganjem u razvoj, ubrzo je postala međunarodni lanac s pet vlastitih prepoznatljivih modnih marki - Reserved, Cropp, Sinsay, House i Mohito. Za svoje postojeće i nove trgovine u Zagrebu i drugim hrvatskim gradovima zapošljava prodavača (m/ž). Ako ste modno osviješteni i imate prodajne afinitete, prijavite se.  Ukoliko ste više zainteresirani za poziciju: Leasing & Expansion Specialist (m/f) u Zagrebu, provjerite uvjete i za tu poziciju. Sretno.

Deltron, jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini, zapošljava prodajnog inženjera / terenskog komercijalnog predstavnika (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba koja ima minimalno srednju stručnu spremu, trogodišnje radno iskustvo, odlično se služi računalom i sklona je timskom radu. Nudi vam se zdravo okruženje, uhodana organizacija te puno prilika za učenje i napredovanje – zasigurno dovoljno motivatora da se na ovaj natječaj i prijavite.

Maersk poziva zainteresirane kandidate da se prijave za poziciju: Customs House Brokerage Agent (m/ž), za rad u Rijeci. Poslodavac nudi uzbudljivu priliku za posao u međunarodnom, izazovnom poslovnom okruženju, s visokim tempom i raznolikošću. Uz osnovnu plaću dobit ćete i dodatak za ručak u iznosu od 50 kuna dnevno, a bilo koji prekovremeni sat bit će vam plaćen. Provjerite koje su to vaše ključne odgovornosti i prijavite se na vrijeme.

Kadus, za klijenta Ali Kebabu, vodeći lanac restorana brze prehrane, zapošljava HR menadžera / asistenta / specijalista (m/ž) u Zagrebu. Od odabrane osobe očekuje se razumijevanje zaposlenika, prepoznavanje prepreka, u svrsi stvaranja efektivnih HR strategija, procesa i standarda. Iz tog razloga, idealni kandidati trebaju imati završen studij psihologije ili srodnih fakulteta, s naglaskom na upravljanje ljudskim resursima. Više detalja saznajte na linku i pravovremeno izvršite prijavu.    

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Povratak na vrh