Traže se stručnjaci za vođenje projekata, prodajni predstavnici, poslovođe. Provjerite tko sve zapošljava

Trenutno raspoloživa radna mjesta, po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova – posao.hr-a

Autotrans d.o.o. – Rijeka, jedan od vodećih autobusnih prijevoznika i član međunarodne grupacije Arriva Deutsche Bahn, zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Bolu na otoku Braču. Arriva se ubraja među najveće operatere u putničkom prometu u Europi, a u Hrvatskoj upravlja voznim parkom od 600 autobusa i zapošljava 1400 djelatnika. Svaki djelatnik Arrive dio je globalnog tima, čije su temeljne vrijednosti timski rad i zadovoljstvo korisnika visokom kvalitetom usluge. Želite li se pridružiti ovom uspješnom timu? Kliknite na link i provjerite ovaj oglas za posao.  

Dorak zapošljava na poziciji:  Office and Regional Operations Manager (m/f) u Zagrebu. Za ovaj posao potrebne su vam godine iskustva u turističkom biznisu, odlične komunikacijske vještine, kao i  poznavanje logistike u hotelskom i turističkom području te aktivno znanje barem jednog stranog jezika. Ukoliko na svaki zadatak odgovarate proaktivno, vi ste idealni kandidat za ovo radno mjesto – prijavite se.

Institut za razvoj obrazovanja (IRO), neprofitna je i nevladina organizacija u Hrvatskoj za razvoj i implementaciju politika visokog obrazovanja.Trenutno zapošljava stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja (m/ž). Uspješan kandidat za ovo radno mjesto iskusna je i visoko motivirana osoba u području obrazovnih politika, projektnog menadžmenta i provedbe EU projekata u području obrazovanja (ESF, Erasmus i dr.). Poželjno je da kandidat ima VSS iz društvenog ili humanističkog područja, petogodišnje iskustvo na poslovima vezanim uz projektni menadžment, a prednost svakako imaju kandidati s iskustvom upravljanja EU projektima. Ako ste motivirani za ovaj posao, kliknite na brzu prijavu.

Szintetika ima raspisan natječaj na poziciji: Sales Representative (m/ž) za rad u Hrvatskoj i Sloveniji. Osoba na ovoj poziciji treba odlično vladati hrvatskim jezikom, a napredno znanje engleskog jezika (poželjno i mađarskog), iskustvo ili edukacija iz područja prodaje, svakako je neophodno za kvalitetno obavljanje ovog posla. Poslodavac vam nudi zanimljiva primanja, dugoročan posao u stabilnoj firmi, internacionalna poslovna iskustva, edukacije i mogućnost napretka.  Vjerujemo da imate i više nego dobre razloge za prijavu.

Manpower za svog klijenta, malu kompaniju u Hrvatskoj koja je dio velikog internacionalnog web i mobilnog servisa za dostavu hrane, zapošljava Logistics and supply chain managera (m/ž) u Zagrebu. Glave odgovornosti uključuju uspostavu dobavljačkog lanca, praćenje dobavljačkih procesa, koordiniranje potreba klijenata i dostava, kontinuirano komuniciranje s dobavljačima i s partnerima u logistici. Ako imate potrebno trogodišnje iskustvo u ovom području, znate što vam je činiti – prijavite se.

posao.hr za klijenta, stranu kompaniju s višegodišnjim iskustvom u području prodaje luksuznih kućanskih rješenja, zapošljava na tri pozicije. Traženi djelatnici obuhvaćaju radna mjesta: voditelj call centra (m/ž), operater u call centru (m/ž).  Mjesto rada su Zagreb, Osijek, Đakovo, Našice, Požega. Traže se odgovorne, samoinicijativne i pozitivne osobe sa izraženim komunikacijskim, socijalnim i organizacijskim vještinama, koja će s puno energije i volje koordinirati i obavljati svoj odabrani posao. Provjerite sve poslove na linku.

Pliva trenutno ima raspisan natječaj za višeg poslovnog analitičara za validaciju računalnih sustava (m/ž) u Zagrebu. U Globalnom IT timu koji podržava poslovanje istraživanja i razvoja, odgovornosti odabrane osobe za ovo radno mjesto uključivat će: sudjelovanje u validaciji aplikacija prema poslovnim potrebama i internim procedurama, pripremu dokumenata za validaciju računalnih sustava, izravnu suradnju s različitim poslovnim i IT područjima te brojne druge zadatke, po nalogu poslodavca. Uvjete i način prijave provjerite u natječaju.

DIV, daleko je najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje. Trenutno zapošljava referenta ljudskih resursa (m/ž) u Kninu. Osim što ćete postati dio pobjedničkog tima, očekuje vas i obračun normi i priprema satnica za obračun plaća, sudjelovanje u cjelokupnom procesu zapošljavanja (selekcija, razgovori, prijave i odjave radnika) te priprema potrebnih izvještaja. Stručna sprema nije bitna, no poželjan je društveni smjer, kao i godina dana radnog iskustva. Ako ste zainteresirani, prijavite se.

Plodine d.d. trenutno zapošljavaju poslovođu (m/ž) u mjestima: Kaštel Štafilić, Pakoštane, Tar. Idealni kandidat ima višegodišnje radno iskustvo u trgovini, visoku razinu radne etike i poštenja, komunikativan je i spreman na timski rad. Nude vam se stimulativno radno okruženje, odlična zarada, kao i mogućnost daljnjeg stručnog usavršavanja. Prijavite se.

Grawe vjeruje u čovjekovu snagu za promjenom, a snovi zaposlenika ovog poslodavca nadahnuće su za uspjeh. Želite li postati dio ovog motiviranog tima, možete aplicirati za poziciju predstavnika prodaje (m/ž) u Labinu, Splitu i Solinu. Traže se četiri djelatnika, a glavni zadatak uključuje održavanje postojećih kontakata i izgradnju novih uspješnih suradnji, a sve u cilju ostvarenja zacrtanih prodajnih rezultata. Do 11.06. imate vremena, pa izvršite prijavu.  

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Povratak na vrh