Top 5 darova za Majčin dan

Ove godine 12. svibnja obilježava se blagdan u čast majki i majčinstva – Majčin dan. Za osnivačicu slovi Anna Marie Jarvis, koja je u Graftonu 12. svibnja 1907. godine, nakon druge godišnjice smrti njezine majke, osnovala „Memorial Mothers Day Meeting“ te s 500 bijelih karanfila izrazila svoju ljubav prema preminuloj majci. Uslijedila su pisma političarima, gospodarstvenicima, svećenicima i ženskim udrugama, kako bi to postao službeni državni praznik u čast majki. Nedugo nakon SAD-a, Majčin dan postao je praznik u cijeloj Europi i u svijetu. Dan je to kada naše majke i bake darujemo cvijećem, čestitkama i malim poklonima.

Baš zato što se taj dan munjevito približio, donosimo top 5 prijedloga s Oglasnika, kako biste svoje najdraže ženske osobe iznenadili prigodnim darovima. 

Kažu da putovanje uvijek obogati čovjeka. Turistička sezona pred vratima je, pa ako želite svojoj majci priuštiti odmor u predsezoni i u opuštajućoj atmosferi uz zvuk mora, donosimo Vam zgodan prijedlog apartmana u Zadru. Površina stana iznosi 50 m², ima dvije sobe koje su odlično opremljene sa svim potrebnim sadržajima, a u blizini su i autobusna stranica, trgovina i kafić. Dakle, sve ono što je potrebno za uživanje u zasluženom odmoru. Vjerujemo da našim majkama i bakama odmora nikad nije dosta te da će s osmijehom na licu dočekati ovaj poklon.

Ako vašu omiljenu žensku osobu veseli rekreacija, dobar prijedlog, a ujedno i neobičan poklon jest Strida sklopivi bicikl. Jako se brzo sklapa i rasklapa, a sklopljen se može i lagano gurati. Idealan je za kombiniranu vožnju bicikl-vlak/tramvaj/autobus, a može se i ponijeti na putovanja. Ne sumnjamo da je ovaj poklon pun pogodak za osobe zaljubljene u sport i rekreaciju.

Ljubitelji životinja bi sada trebali duboko udahnuti i pripremiti se na prekomjernu količinu „slatkoće“, jer je idući prijedlog za poklon Maltezer, preslatko muško štene staro tek 2 mjeseca. Najbolji čovjekov prijatelj i suputnik u brojnim šetnjama, lijepim i manje lijepim trenucima čeka najbržeg vlasnika. Možda je to baš Vaša majka ili možda Vaša baka. Tko zna!

Ni literaturni izbor s Oglasnika neće vas ostaviti ravnodušnima, pa možete odabrati knjigu, strip ili pak zgodnu kuharicu za voljenu žensku osobu. Takav poklon uz lijepu posvetu uvijek je pun pogodak.

Tehnološki napredak juri munjevitom brzinom, a naše majke, bake i prabake često ne mogu pratiti taj „ludi tempo“. Ukoliko ih želite modernizirati i uljepšati im život s novotarijama, donosimo listu zgodnih smartphona koje im možete darovati za njihov posebni dan. Aplikacije, video pozivi, sve su to novosti koje ih mogu zainteresirati, a ukoliko taj poklon bude „flop“, uvijek ga možete prodati preko Oglasnika - lako, brzo, jednostavno.

Povratak na vrh