Top 5 auta za svačiji džep!

Donosimo pregled pet rabljenih automobila niske cijene koje si možete priuštiti!

Novi auto ili rabljeni auto? Vjerujem da bismo se svi složili da nijedan rabljeni automobil ne može zamijeniti 'onaj' miris novog automobila, ma koje marke i cijene on bio. No, nerijetko se suočavamo s činjenicom da si ne možemo priuštiti novi auto te su i rabljeni automobili skroz u redu, za rutinsku vožnju od točke A do točke B.

Ukoliko ste ljubitelji gradskih automobila, onda je Fiat 500 1,2 Pop izvrstan izbor za vas!  Pravi je mali ušminkani gradski auto s kojim se možete parkirati baš svugdje, pa i u najužu ulicu. Vrlo je praktičan i prilagođen gradskoj jurnjavi koja nas prati iz dana u dan. Ukoliko se odlučite za rabljeni model, možete ga kupiti za 6 294 eura, u izvrsnom stanju!  Ovaj auto ima malu potrošnju, pa imate sve potrebne parametre kako biste ovaj model mogli uzeti u razmatranje.

Nešto prostraniji model, za ljubitelje limuzina jest Honda Accord 2.0. Ovaj auto ima svu potrebnu udobrnost i prostranost te zadovoljavajuću opremu. Proizveden je 2009. godine, ima malu potrošnju 7 l/100km, bogatu opremu te potrebnu navigaciju. Odlična prilika!

Za ljubitelje sportskih auta tu je Honda Civic 2.2 I-CDTI. Izvanredno očuvana, proizvedena 2014. godine. Na autu su nove gume Continetan Winter Contact TS860 205/55/16 na čeličnim felgama, a uz njega dobivate i ljetne aluminijske original Hondine felge 225/45/17 s vrlo dobrim ljetnim gumama. Auto ima svu potrebnu opremu, po mjeri gradske vožnje, ali i dugih putovanja. Kao nov, idealan za svakodnevicu. Provjerite!

Nešto elegantniji model dolazi od Mercedes Benz-a. Sofistirani i bezvremenski model C-klase 2.1 CDi, naprosto je 'must have' svakog ljubitelja ovakvog tipa automobila. Prvi vlasnik obećava uživanje u vožnji, očuvanost, redovito servisiranog vozila, bez ikakvih intervencija. Neka vaše uživanje u vožnji počne...

Klasičniji tip automobila normalnih razmjera, kako za solo vozače, tako i za obitelji i veće familije jest Kia cee'd 1,4 LX eco. Prvi vlasnik nudi auto u odličnom stanju, koji je malo vožen i  kupljen u RH. Auto je redovito servisiran u ovlaštenom servisu, a ima i još  4 godine tvorničke garancije. Uz cijenu od 10 900 eura i kompletnu opremu, za sve vrste putovanja, ovo je odličan izbor automobila 'za duge staze'!

Povezane vijesti

ISTRAŽIVANJE: Koliko su poslodavci otvoreni prema 'nogometnom ludilu'?

Drage navijačice i navijači, i oni koji preziru nogomet iz dna duše! Svjetsko prvenstvo u nogometu počinje 14. lipnja u Rusiji, a portal posao.hr povodom toga provodi istraživanje na temu "Koliko su poslodavci otvoreni prema 'nogometnom ludilu'?“

14.06.2018.
Povratak na vrh