Tko je rekao da nema posla? Provjerite izbor s posao.hr-a

Nemojte dopustiti da vam odlične prilike iskliznu. Provjerite koje je poslove za vas pripremio posao.hr tim ovog tjedna.

posao.hr (za klijenta) zapošljava specijalista nabave namještaja (m/ž) u bližoj okolini Zagreba. Klijent je renomirana tvrtka koja otvara poslovnicu za kompletno uređenje i opremanje doma. Riječ je o novom njemačkom brendu na hrvatskom tržištu. Ako imate najmanje srednju stručnu spremu, tri godine iskustva, samostalni ste u radu i imate osnovno znanje na računalu, možda je ovo prilika za vas. Očekuje vas dinamična i produktivna okolina, pa ne oklijevajte s klikom na link.

Trade Air d.o.o. traži člana kabinske posade zrakoplova (m/ž) za školovanje. Imate li navršenih 18 godina? Završili ste srednju školu i imate hrvatsko državljanstvo? Ako uz sve navedeno aktivno koristite engleski jezik (poželjno i drugi strani jezik), imate dobro zdravstveno stanje i spremni ste na duža odsustva s mjesta prebivališta, vas se traži. Provjerite detalje i prijavite se.

Tvrtka ZIEGLER, proizvođač vatrogasnih vozila i vatrogasne opreme s tradicijom dužom od 125 godina, proširuje svoj tim i zapošljava djelatnika na poziciji: referent nabave (m/ž). Osnovni zadaci na ovom poslu uključuju koordinaciju s ostalim odjelima unutar tvrtke, izradu narudžbi, unos potvrda narudžbi te praćenje istih. Uz ove očekuju vas i brojne druge zadaće, a koje uvjete morate zadovoljiti da biste bili kompetentni za ovaj posao, provjerite na linku.

Adecco Grupa, za  klijenta - uglednu internacionalnu kompaniju Assist Digital, traži komunikativne, ugodne i motivirane osobe za poziciju: specijalist za savjetovanje korisnika na njemačkom jeziku (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a osoba željna rada na ovoj poziciji treba samo zaželjeti aktivno koristiti i učvrstiti znanje njemačkog jezika. S obzirom da se radi o prvoj fazi razvoja kompanije, otvorena je realna mogućnost napredovanja na više pozicije, s porastom broja zaposlenika. Što čekate? Klik na prijavu.

Major Internacional d.o.o. za područje grada Zagreba zapošljava djelatnika na radnom mjestu: bookmaker - specijalist za kreiranje i analize tečajeva (m/ž). Osoba idealna za ovu poziciju treba biti analitična, aktivno upućena u sportska događanja te spretna u korištenju računalnih alata. Prednost imaju poznavatelji statističko – matematičke analize, kandidati fakultetski obrazovani iz područja prirodoslovnih i matematičkih znanosti. Više informacija doznajte na linku i pravovremeno se prijavite.

Fina zapošljava specijalista za IT podršku poslovnom sustavu (m/ž) u Zagrebu. Odabranog kandidata/kinju za ovo radno mjesto očekuje sudjelovanje u definiranju, predlaganju i unaprjeđenju poslovnih procesa. Ako ste stekli minimalno preddiplomsko zvanje iz tehničkog, prirodnog ili društvenog smjera, a krasi vas petogodišnje iskustvo i znate engleski jezik te se napredno služite računalom (Word, Excel, Powerpoint, baze podataka, osnove komunikacije i interneta), prijavite se.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o. ima 4 raspisana natječaja i zapošljava wellness terapeuta (m/ž), sobaricu (m/ž), konobara (m/ž) te voditelja cateringa (m/ž).  Veseli vas rad u ugostiteljstvu, a Solin je mjesto u kojem biste voljeli raditi? Prijavite se na željenu poziciju.

Connecto Mare d.o.o. u Splitu zapošljava na širokoj lepezi radnih mjesta. Traže se djelatnici za pozicije: referent nabave (m/ž), voditelj flote (m/ž), booking agent (m/ž), i oni predstavljaju tek mali dio poslovnih pozicija na koje se možete prijaviti. Provjerite cjelokupnu ponudu na linku.

August Research d.o.o. zapošljava djelatnika za poziciju: Experienced Clinical Research Associate (CRA) u Zagrebu. Ukoliko ste fakultetski obrazovani u području medicine, farmacije, biologije, a spremni ste da na kotačima provedete 60-70% svog radnog vremena te ste odlično organizirani i fluentni u govoru engleskog jezika, vi ste vjerojatno idealni kandidat/kinja za ovu poziciju. Provjerite još detalja na linku i prijavite se do 15.02. Sretno.

LPP Croatia d.o.o. zapošljava na 3 pozicije. Traže se prodavač (m/ž) i Visual Merchandiser (m/ž) za rad u Zagrebu te Store Manager (m/ž) u Rijeci. Ako volite modu i brendove poput RESERVED, MOHITO, CROPP, SINSAY, na pravom ste putu da radite posao koji volite. Kliknite na link koji vas vodi do svih raspoloživih pozicija, odaberite onu koja najviše odgovara vašim kompetencijama i prijavite se na vrijeme.

Sretno u pronalaženju posla!

posao.hr

Povratak na vrh