Tjedni pregled poslova

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Termogradnja Baković d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu ili predradnika (m/ž), a također i kraniste (m/ž). Lokacija na kojoj se obavlja posao uključuje Zagreb i okolicu. Kontakt telefon za dodatne informacije i pregovore oko poslova možete saznati na linku. Prijava traje do 07.10.

Nextel traži tri teleoperatera (m/ž) za rad u call centru. Nude vam se stimulativna primanja i fleksibilno radno vrijeme. Rad se obavlja od kuće uz računalo, a potrebno je iskustvo u teleprodaji. Ako zadovoljavate navedene inpute poslodavca, svakako aplicirajte mailom, kojeg možete pronaći u oglasu za posao. Prijave traju još jako, jako kratko – do 28.09.!

U Zagrebu je potreban hidroizolater (m/ž) s iskustvom, koji će samostalno obavljati svoj posao. Prijave se zaprimaju do 09.10., pa pogledajte u oglasu na koji se telefon možete javiti za više informacija.

Butik s dvadesetogodišnjom tradicijom zapošljava prodavačicu (m/ž) za rad u trgovini. Početna plaća iznosi 5.000 kn, a sve što trebate jest biti komunikativna i organizirana osoba. Prijašnje je iskustvo svakako prednost. Javite se na telefonski broj iz oglasa za posao. Prijave se zaprimaju do 09.10.

RWE Hrvatska d.o.o. traži studenta/icu za rad u informatičkom odjelu. Na ovom radnom mjestu bit ćete podrška korisnicima na L1 novou te administrativna podrška u IT odjelu. Također, očekuje vas i pomoć u izdradi i pripremi dokumentacije/izvještaja, asistencija na internim projektima i niz drugih zadataka. Ako ste student treće, četvrtke ili pete godine na fakultetu tehničkog usmjerenja, evo dobre prilike za poslovni start. Priliku iskoristite najkasnije do 25.10. -  prijavite se.

Njemačka firma traži podizvođače građevinskih radova (m/ž) na poslovnim objektima (hotelima, supermarketima, bolnicama, diskontima). Plaćanje je iznadprosječno za ovaj tip zanimanja, a poslodavac osigurava smještaj i pomaže prilikom snalaženja. Kontakt osoba razumije hrvatski jezik, pa ne oklijevajte s prijavom putem WhatsApp-a, najkasnije do 21.10. Klik na link!

Građevinsko poduzeće traži inženjera građevine (m/ž) s iskustvom u niskogradnji i s trogodišnjim iskustvom. Odabrana će osoba voditi gradilište, pratiti dinamiku izvođenja radova, voditi građevinske dnevnike i građevinske knjige. Očekuje je i koordinacija s investitorom i eventualnim kooperantima. A ukoliko kandidat ili kandidatkinja nije iz Zagreba, poslodavac je voljan osigurati i stan. Plaća je dodatni motivator za prijavu, budući da iznosi 10.000 kn. Izvršite prijavu najkasnije do 13.10.

Gastro kutak, za restoran/planinarski dom 'Puntijarka', zapošljava konobara/icu, za konobarenje u kafiću. Ako vješto odgovarate narudžbama i željama gostiju, brinete o čistoći i ljubazno komunicirate u svom radnom okruženju – aplicirajte. Očekuje vas i naknada za prijevoz u cijelosti, a za prijavu imate vremena do 10.10.

Bulić gradnja d.o.o. traži kvalitetne knauf majstore, špahlere (m/ž), za rad u Zagrebu. Poslodavac nudi odlične uvjete rada, osiguran je smještaj, a nude se i radne dozvole za strance. Sve detalje oko prijave možete saznati klikom na oglas i prijaviti se, najkasnije do 11.10.

Imperium Immobiliare d.o.o. potražuje više osoba za rad na području grada Zagreba, za dijeljenje letaka. Radno vrijeme je fleksibilno, a satnica je u rasponu od 25 kn do 30 kn. Provjerite ostale detalje u natječaju i prijavite se do 02.10.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Povratak na vrh